Etusivu > Uutiset > 2016 > 06 > Tiäksää ohi o! -bileet kiinnostivat nuoria

Tiäksää ohi o! -bileet kiinnostivat nuoria

(07.06.2016 08:56 Saija Laaksovirta / päivitetty 07.06.2016 08:58)

Vapaa-aikaviraston ja yhteistyötahojen järjestämä päihteetön päättäjäistapahtuma keräsi noin 300 kävijää. Nuoret olivat mukana hyvällä fiiliksellä, eikä häiriöitä ollut. Koulujen päätösviikonloppu sujui rauhallisesti.

Koululaisten kesälomat ovat alkaneet ja viime viikonloppu sujui erityisnuorisotyöntekijä Kalle Salmen mukaan rauhallisesti. Tänä vuonna toista kertaa järjestetyt Tiäksää ohi o! -bileet ovat nuorille iso juttu ja tapahtumasta halutaankin tehdä jokavuotinen perinne.

– Palaute tapahtumasta on ollut pelkästään positiivista ja nuoret ovat hyvillään siitä, että tällaista tekemistä järjestetään.

Viime vuonna päättäjäisviikonloppu oli kokonaisuudessaan rauhallinen ja Salmi toivoo tämänkin vuoden noudattaneen samaa kaavaa.

kuva Kuva: Porin kaupungin vapaa-aikavirasto/nuorisoyksikkö
Nuokkapaku nuorisolle, mukilat mukuloille

Nuokkapaku starttaa liikenteeseen 15.6.2016 alkaen ja se kiertää ympäri Poria, toimien nuorten kohtauspaikkana. Myös Sampolan nuorisotila on auki koko kesän ja nuorille järjestetään myös leirejä. Elokuun puolella nähdään taas Nuori Pori -harrastaa tapahtuma Kirjurissa ja koulujen alkaessa vietetään Back to school -bileitä.

Lasten kesäleikkitoiminta on käynnissä kesä-heinäkuun ajan. Mukilatoimintaa järjestetään Porin yhdeksällä leikkikentällä. Mukaan voi ilmoittautua koko kesän ajan.

Rakennuskulttuuritalo Toivossa järjestetään lasten työpajoja kesäkuun lopulla. Luvassa on hernetäytteisten hahmojen ompelua ja mosaiikkipajaa.

Porin pääkirjastossa koululaiset pääsevät maksutta katsomaan elokuvia joka perjantai klo 15. Vauvoille järjestetään heinä-elokuun ajan joka tiistai klo 10 loruleikkihetkiä samaisessa paikassa.


Hakusana