Etusivu > Uutiset > 2016 > 06 > Maantiekadulla otettu itseilmoittautumispiste käyttöön

Maantiekadulla otettu itseilmoittautumispiste käyttöön

(14.06.2016 10:36 Saija Laaksovirta / päivitetty 14.06.2016 10:36)

Porin perusturvakeskus on ottanut Maantiekadulla käyttöön itseilmoittautumispisteen.

Pisteeltä ilmoittaudutaan Länsi-Porin lääkärin vastaanotolle, kuntoutuspalveluihin, geriatrian poliklinikalle, muistihoitajalle, hengityshoitajalle, puheterapeutille sekä ravitsemusterapeuteille.

– Tarkoituksena on laajentaa toimintaa sitä mukaan kun vastaanottoja saadaan mukaan, kertoo osastonhoitaja Mikko Mäkelä.

Ilmoittautumispiste sijaitsee pääovilta tultaessa opastetaulujen oikealla puolella. Pisteestä löytyy ohjeet suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi ja sen käyttöön tarvitsee sosiaaliturvatunnuksen. Palveluneuvojat opastavat asiakkaita laitteen käytössä.

Vastaanottoihin tehdään remonttia

Länsi-Porin lääkärien ja hoitajien vastaanottotilojen remontti on alkanut 13. kesäkuuta ja jatkuu elokuun puoleenväliin saakka. Remontissa tehdään lisätilaa asiakasvastaanottoa varten tilamuutosten avulla.

– Keski-Porin lähipalvelukeskus lakkautetaan ja osa henkilökunnasta siirtyy Länsi-Porin vastaanoton tiloihin. Muuttaville henkilöille tehdään vastaanottotiloja, kertoo kiinteistöpäällikkö Miia Kurri.

B5-osan remontin valmistuttua siirtyvät työmiehet B4-osaan eli neuvolaan. Siellä neuvotteluhuonetta tiivistetään ja tilalle tehdään ryhmähuone.

– Toiminta on käynnissä normaalisti remontin ajan, Kurri toteaa.


Hakusana