Etusivu > Uutiset > 2016 > 06 > Pysäköintijärjestelyjä selkeytetty Kirjurinluodossa

Pysäköintijärjestelyjä selkeytetty Kirjurinluodossa

(28.06.2016 10:10 Saija Laaksovirta / päivitetty 28.06.2016 10:10)

Kirjurinluodossa on voimassa aluepysäköintikielto. Ainoastaan merkityillä pysäköintialueilla on pysäköiminen sallittua.

Kesäisin Kirjurinluodon käyttö vilkastuu leikki- ja liikennepuistossa vierailevien, uimarannalla kävijöiden, frisbeegolfharrastajien, kesäteatterin sekä muiden yleisötapahtumien myötä. Tämän vuoksi Porin kaupungin katu- ja puistosuunnittelu on selkeyttänyt alueen pysäköintijärjestelyjä.

Pelle Hermannin puiston vieressä olevalla asfalttikentällä olevalla pysäköintialueella on neljän tunnin aikarajoitus. Pidempiaikainen pysäköinti on puolestaan mahdollista leikkipuiston viereisellä sorakentällä, Hanhipuiston pyöreällä asfalttikentällä, Areenan alueella sekä ns. punaisen suulin edessä. Areenalla kesäteatterin vieressä on myös erikseen osoitettu invapysäköintipaikkoja. Pysäköintipaikoille on opastus Kirjurinluodontieltä.

Moottoriajoneuvolla ajaminen ja pysäköinti on kiellettyä Kirjurinluodon puistokäytävillä ja puistoissa, ellei siihen ole kaupungin erikseen myöntämää kirjallista lupaa.

Suurten tapahtumien aikaan pysäköintijärjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tapahtumajärjestäjät tiedottavat erikseen.


Hakusana