Etusivu > Uutiset > 2016 > 06 > Video julkaistu: Näin valtuutetut rullasivat Yyterissä

Video julkaistu: Näin valtuutetut rullasivat Yyterissä

(30.06.2016 12:03 Saija Laaksovirta / päivitetty 01.07.2016 16:05)

Porin kaupunginvaltuuston osallistumisesta kaupungin #yyterirullaus-haasteeseen on saatu katsella kuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt julkaistun videon myötä nähdään, miten rullaus valtuutetuilta sujui.

Kotiliesi-lehti julkaisi 1920-luvun lopulla hyvään rantakuntoon -ohjelman, joka perustui hiekalla kieriskelyyn. Ohjetta noudattaen valtuutetut ja mukaan haastetut kaupungin ja MTV:n SuomiAreena-tiimit lähtivät ottamaan tuntumaa santaan kesäkuun alkupuolella.

– Yyteri on maan mainioin paikka rantakuntoon-ohjelman toteuttamiseksi, haasteen alkuunpanijana toiminut valtuutettu Helvi Walli toteaa.

Se on porilaista luontoa parhaimmillaan: päässyt Suomen kauneimpien kohteiden listalle sekä rankattu yhdeksi Euroopan parhaista rantalomakohteista.

Rullauksen lisäksi Porin valtuutetut ja johtavat virkamiehet pohtivat Yyterissä alueen ja laajemmin myös Porin kehittämistä.

– Haluamme katsoa tulevaisuuteen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Diana Bergroth-Lampinen sanoo.

Mukaan tulevaisuuden pohtimiseen on haastettu myös asukkaat ja matkailijat. He saavat kertoa Yyteristä ja Porista juuri niin kuin ne itse kokevat.

Kehittämisajatuksia kerätään aihetunnisteilla #poriuudistuu ja #yyterirullaus. Osallistua voi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa jakamalla video tai kuva. Parhaita rullauksia palkitaan kesän mittaan.

KATSO VIDEO TÄÄLTÄ!

kuva Kuva: Saija Laaksovirta/Porin kaupunki


Hakusana