Etusivu > Uutiset > 2016 > 06 > Yyterin luontoreitit löytyvät kartalta

Yyterin luontoreitit löytyvät kartalta

(07.06.2016 13:41 Saija Laaksovirta / päivitetty 07.06.2016 13:58)

Karttasovelluksen avulla Yyteriin tutustuminen ja retken suunnitteleminen käy nopeasti. Luontopolkuja retkeilijöille, uimarantaa urheilijoille ja pitkospuita patikoijille.

Kansainvälisestikin huomioitu luontokohde Yyteri tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja -reittejä vapaa-ajan ulkoiluun.

kuva Kuva: Kalle Aaltonen

Kaupungin tarjoamien karttapalveluiden avulla voi tutustua Yyteriin ja sen luontoon uudesta näkökulmasta. Jos perinteinen paperinen kartta ei tunnu enää toimivan, kannattaa tutustua PoriStory-karttapalveluun.

Meri-Porin luontokohteet johdattavat retkeilijän lintutorneille, Yyterin sannoille tai vaikka lietteiden reitille. Tiedätkö missä kulkee 1,6 km mittainen Herrainpäivien luontoreitti?

Yyterin lietteet ovat tunnettu retkeilykohde ja matkaa Yyterin sannoilta lietteille kertyy kolmesta viiteen kilometriä lähtöpaikasta riippuen. Reitti on merkattu viitoituksin ja lietteiden alue katettu pitkospuin.

Tutustu Yyterin retkeilyreitteihin Ulkoile Porissa -karttapalvelun avulla ja lähde patikoimaan! Kävelytietkin ylettyvät Yyteriin asti, joten alleen voi ottaa vaikka polkupyörän tai rullaluistimet. Tutustu pyöräilykarttaan tästä.

Osallistu Yyterin alueen kehittämiseen ja #yyterirullaus-haastekampanjaan sosiaalisessa mediassa jakamalla kuva tai video käyttämällä aihetunnistetta #yyterirullaus.


Hakusana