Etusivu > Uutiset > 2016 > 06 > #yyterirullaus-haaste: Näytä millainen on sinun Yyterisi

#yyterirullaus-haaste: Näytä millainen on sinun Yyterisi

(06.06.2016 09:05 Salla Rajala / päivitetty 06.06.2016 15:40)

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen Yyteristä? Mitä kaikkien pitäisi tietää alueesta ja sen ainutlaatuisista luontokohteista? Vietätkö mieluummin aikaa sannoilla tai luontopoluilla vai suuntaatko ennemmin veneellä Selkämeren kansallispuistoon? Entä onko jokin palvelu, paikka tai kohde jo aikansa elänyt?

Yyteri on porilaista luontoa parhaimmillaan. Se on päässyt Suomen kauneimpien kohteiden listalle ja rankattu myös yhdeksi Euroopan parhaista rantalomakohteista.

Porin kaupunki haastaa nyt asukkaat ja matkailijat mukaan tulevaisuuden Yyterin kehittämiseen. He saavat kertoa Yyteristä juuri niin kuin sen itse kokevat.

Ajatuksia Yyterin kehittämiseksi kerätään aihetunnisteella #yyterirullaus. Osallistu Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa jakamalla video tai kuva omasta rullauksestasi Yyterissä. Aikaa on elokuun loppuun. Parhaita rullauksia palkitaan kesän mittaan.

Haasteen käynnistämiseksi Porin kaupunginvaltuusto ja kaupungin ja MTV:n SuomiAreena-tiimit antavat omat rullausnäytteensä Yyterin sannoilla 9. kesäkuuta kello 17.20. Kampanja on osa #poriuudistuu-kokonaisuutta.

kuva Kuva: Katri Ojala


Hakusana