Etusivu > Uutiset > 2016 > 07 > Kaiken takana on opettaja - myös SuomiAreenalla

Kaiken takana on opettaja - myös SuomiAreenalla

(08.07.2016 11:55 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.07.2016 11:55)

Porin kaupungin sivistyskeskus ja opettajien ammattijärjestö OAJ muistuttavat SuomiAreenassa, että opettajat ovat kaiken suomalaisen työn takana: he opettavat kaikki työtä tekevät.

Tiistaina 12. heinäkuuta Porin Eetunaukion lavalla järjestettävässä keskustelutilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja opettajan työn muuttumisesta.

Näkemyksiään pääsevät vaihtamaan opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen, muusikko Maija Vilkkumaa, toiminnanjohtaja Tomi Alakoski, toimittaja ja aktivisti Maryan Abdulkarim sekä OAJ:n neuvottelujohtaja Petri Lindroos.

Tilaisuuden juontavat OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen ja toimittaja Eeva Lehtimäki. Porilaisista koottu raati arvioi ja kommentoi keskustelua. Raatiin osallistuvat luokanopettaja Jenni Saarinen, rehtori Johanna Siitari ja rehtori Taneli Tiirikainen.

– On tärkeää muistuttaa opettajien työn tärkeydestä ja työoloista. Opettajan ammatin vetovoima ei saa koskaan himmetä, järjestöasiamies Riitta Silvonen OAJ:sta sanoo.

Silvonen uskoo, että keskustelusta tulee vilkasta ja kiinnostavaa, sillä lavalle nousee monipuolinen joukko keskustelijoita.

kuva Kuva: SuomiAreena Photodeck


Hakusana