Etusivu > Uutiset > 2016 > 07 > Kaupunginjohtaja mukana SuomiAreenassa

Kaupunginjohtaja mukana SuomiAreenassa

(08.07.2016 18:26 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.07.2016 18:26)

Bongaa Porin kaupunginjohtaja keskusteluiden lomassa, Aino-Maija Luukkonen on mukana kolmessa SuomiAreenan tilaisuudessa alkuviikon aikana.

Valtakunnallisestikin tunnettu ja suosittu yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma pyörähtää tänä kesänä käyntiin jo 11. kertaa. Luukkonen on toiminut Porin kaupunginjohtajan virassa vuodesta 2004 lähtien, joten SuomiAreenassa hän on ollut mukana tapahtuman alkuajoista asti.

SuomiAreenan avajaiset pidetään MTV-lavalla Porin Kauppatorilla maanantaina 11.7. kello 9.30-10.00. Avajaisissa puhumassa ovat SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto, Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen, pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja MTV:n Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila. Tilaisuuden juontavat MTV:n toimittajat Aino Huilaja ja Jaakko Loikkanen.

Maanantaina iltapäivällä kello 17.00–18.15 Porin kaupungintalon pihassa järjestetään tilaisuus Perheystävällinen Diili – työpaikat tentissä! Tilaisuuden järjestää Väestöliitto. Porin kaupunginjohtajan lisäksi keskustelussa mukana ovat mm. DNA Oy:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen sekä Kansaneläkelaitoksen henkilöstöjohtaja Pasi Lankinen.

Tiistaina Luukkonen on mukana Rauman seudun katulähetyksen ja Porin Sininauhan järjestämässä hyväntekeväisyyshuutokaupassa Pori vs. Rauma – Kumpi huutaa enemmän hyvää? Kaupungit kisaavat huutokaupan merkeissä, kumpi huutaa enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen. Kaupattavana on mm. molempien kaupunkien urheiluseurojen lippupaketteja.

Molempien kaupunkien kohdalla huutokaupan tuotot menevät nuorten hyväksi. Puhumassa ja konsertoimassa nähdään lisäksi esiintyjät Olli Lindholm ja Lenni-Kalle Taipale. Yle Porin toimittajat Rami Koivula ja Pipsa Uutto juontavat tilaisuuden.

Katso koko SuomiAreena-ohjelma ja viimeisimmät aikataulumuutokset: suomiareena.fi

kuva Kuva: Saija Laaksovirta/Porin kaupunki


Hakusana