Etusivu > Uutiset > 2016 > 07 > Pori-pihassa palvelut paikallaan

Pori-pihassa palvelut paikallaan

(12.07.2016 11:39 Saija Laaksovirta / päivitetty 12.07.2016 11:39)

SuomiAreena-viikolla kannattaa poiketa perjantaina 15.7. ympäristöviraston sisäpihalla Pori-pihassa haastattelemassa asiantuntijoita ja tapaamassa kasvoja työn takaa.

Teknisen puolen asiantuntijat ovat paikalla Makasiinirakennuksessa Palvelut likel –konseptin tiimoilta.

Pori-pihalta johtaa kulku vanhan Makasiinin yläkertaan, jossa teknisten palvelujen toteuttajat ovat liki asukasta. Asiantuntijoilta on helppo kysyä kotikadun kunnostuksesta, Poriin tulossa olevista uusista asuinalueista, puistoja yhdistävistä virkistysreiteistä, leikkipaikkojen hoidosta, uimavesien laadusta tai rakennusluvan tarpeesta kodin kunnostukseen. Nyt saa kysyä ja nykäistä hihasta!

Neuvoja on tarjolla myös puutarhanhoitoon ja kodin jätteiden lajitteluun, opastusta linja-autojen aikataulujen lukemiseen ja Porin palvelujen löytämiseen erilaisilla älypuhelimella toimivilla sovelluksilla ja verkossa selailtavilla kartoilla. Myös perinteisiä karttoja ja esitteitä luontokohteista voi napata mukaan ja suunnata myöhemmin vaikka karttojen avulla Yyteriin luontoretkelle Selkämeren kansallispuistoon.

Makasiinissa on asiantuntijoita paikalla kaupunkisuunnittelusta, katujen kunnossapidosta, puistojen hoidosta, rakennusvalvonnasta, terveysvalvonnasta, jäteneuvonnasta, Porinasta, Porin Linjoilta ja Satakunnan Vihertietokeskuksesta. Palvelu o kerranki likel!

kuva Kuva: Antero Saari


Hakusana