Etusivu > Uutiset > 2016 > 07 > Kaupungissa riittää ohjelmaa kesän loppuun asti

Kaupungissa riittää ohjelmaa kesän loppuun asti

(04.07.2016 11:44 Saija Laaksovirta / päivitetty 22.07.2016 13:43)

Vielä on kesää ja tapahtumia jäljellä. Harrastuksia ja musiikkia luvassa lapsille sekä aikuisille.

Nuorten suuri jalkapalloturnaus Pori Cup pelataan kuun lopulla Porissa 28.–31.7. ja silloin kaupungin jalkapallokentät täyttyvät sadoista pienistä jalkapalloilijoista.

Koululaiset pääsevät kesälomallaan Porin pääkirjastoon katsomaan elokuvia aina 5.8. asti joka perjantai kello 15.

Nuoremmalle väelle tarjotaan harrastusaiheista ohjelmaa, kun Nuori Pori harrastaa –tapahtuma tuo nuoret ja harrastustahot yhteen Kirjurinluodossa 13.8. Myös #poriuudistuu on tapahtumassa mukana!

Musiikkia monen ikäisille

Elokuun alussa jytisee Kirjurissa kun Kirvatsin Jytä polkaistaan käyntiin 3.8.2016 Lokkilavalla ja sen ympäristössä. Tapahtuma on suunnattu entisille nuorille ja nostalgiannälkäisille. Kirvatsin Jytässä musisoivat muun muassa Hurmio, Kaseva ja Jorma Kääriäinen.

Musiikillinen meno jatkuu viikonloppuna, sillä Porispere-festivaali rantautuu Kirjuriin 5.-7.8. Tänä vuonna kolmepäiväisessä Porisperessä nähdään esiintymässä muun muassa Sanni, Stam1na, Reckless Love, Kaija Koo, Klamydia ja Children Of Bodom. Sunnuntain suositussa perhepäivässä esiintyvät Aurora, Stig, Antti Tuisku ja Cheek.

Kesän päätösjuhlaa, venetsialaisia, vietetään Yyterin sannoilla 27.8.

Porin seudun matkailu Oy MAISAn myynti- ja markkinointijohtaja Maria Suomivirta kehottaa tapahtumien keskellä muistamaan myös Porin upeat nähtävyydet sekä tietysti Yyterin.

– Jos vain aikaa riittää, niin aina voi poiketa Reposaaressa, Yyterissä, tutustua museoihin tai vierailla Juseliuksen mausoleumissa. Nähtävyyksiin tutustumista suosittelen porilaisillekin!

Tutustu tapahtumakalenteriin tästä!

kuva Kuva: Marianne Ståhl


Hakusana