Etusivu > Uutiset > 2016 > 07 > Suomen Terveystalo Oy Porin kaupungin työterveyspalveluiden tuottajaksi

Suomen Terveystalo Oy Porin kaupungin työterveyspalveluiden tuottajaksi

(18.07.2016 10:23 Saija Laaksovirta / päivitetty 18.07.2016 10:23)

Tarjouskilpailu on ratkennut. Kaupunginhallitus valitsi yksimielisesti Porin kaupungin työterveyspalveluiden toteuttajaksi Suomen Terveystalo Oy:n. Sopimus on kaksivuotinen ja se alkaa 1.1.2017.

Määräaikaan mennessä tarjouskilpailuun jätettiin kolme tarjousta. Tarjouksen jättäneiden kokonaistaloudellista edullisuutta vertailtiin hinnan (40 prosenttia) ja laadun (60 prosenttia) perusteella. Suomen Terveystalo Oy sai täydet pisteet ja on näin ollen tarjousvertailun perusteella kokonaistaloudellisesti edullisin vaihtoehto.

Työterveyspalveluista vastanneen Satakunnan työterveyspalvelut -liikelaitoksen toiminta siirtyy uudelle palvelutuottajalle liikkeenluovutusperiaatteella. Henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Työterveyshuollossa on noin 11 000 työntekijäasiakasta. Sen palvelujen piiriin kuuluu Porin lisäksi Ulvilan, Merikarvian ja Pomarkun kuntien henkilöstö sekä edellä mainittujen yhteistyökuntien alueella toimivat yritykset, yrittäjät ja maatalousyrittäjät.

- Nyt tehty päätös on laajuudeltaan valtakunnallisestikin merkittävä ennakkotapaus, joka osoittaa Porin kaupungin halua pitää työntekijöistään hyvää huolta ja profiloitua kiinnostavana työnantajana myös tulevaisuudessa. Henkilökohtaisesti voin tyydytyksellä todeta, että julkisin varoin rahoitetun kuntaorganisaation näkökulmasta Terveystalon verojalanjälki vaikuttaa eettisesti kestävältä, koska se ilmoittaa maksavansa kaikki veronsa Suomeen, toteaa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.


Hakusana