Etusivu > Uutiset > 2016 > 07 > SuomiAreenan Tubecon-päivä keräsi yli tuhatpäisen yleisön

SuomiAreenan Tubecon-päivä keräsi yli tuhatpäisen yleisön

(13.07.2016 08:55 Salla Rajala / päivitetty 13.07.2016 08:56)

MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena on löytänyt paikkansa myös nuorten keskuudessa. Tubecon-päivä toi lavalle lukuisia YouTube-tähtiä ja keräsi paikan päälle 1400 katsojaa. Tänään keskiviikkona Laiv@lavalla pääsevät ääneen startupit.

Elisessä Tubecon-tiistaissa Laiv@lavalle nousivat muun muassa tubettajat Soikkuu, Mentaalisavuke ja RoniTheGamer. Eilen lavalla nähtiin koodaustyöpaja, teköälyä ja 3D-tulostusta.

– Laiv@lavalla nähty ohjelma on osoitus SuomiAreenan monipuolisuudesta. Täältä löytyy jokaiselle jotakin. Sekä maanantain koodaustyöpaja että Tubecon-tiistai vetivät yleisöön entistä enemmän nuoria. Tavoitteena on, että keskustelua ja jaettavia kokemuksia syntyy kaikenikäisten kesken ja että nuoret kokevat SuomiAreenan myös omakseen, kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto MTV:ltä.

Tänään keskiviikkona Laiv@lavalla nähdään useita startupeja, kun startup-kiihdyttämöohjelmassa mukana olevat nälkäiset kasvuyritykset valtaavat lavan. Torstaina lavan valtaavat robotit ja perjantaina on sosiaalisen median päivä.

Huomenna torstaina SuomiAreenassa käydään muilla lavoilla kovatasoisia keskusteluja suomalaisesta työstä, kun muun muassa Risto Siilasmaa, Ann Selin ja Matti Alahuhta pureutuvat johtajuuden tulevaisuteen Työn tulevaisuus -keskustelusarjan toisessa osassa.

Eilen SuomiAreenan avajaispäivän tilaisuudet keräsivät yhteensä noin 9 500 kävijää.

SuomiAreenan järjestävät MTV ja Porin kaupunki 11.–15.7.2016. SuomiAreenan ohjelma löytyy täältä.

kuva Kuvaaja: Porin kaupunki/Oili Alm


Hakusana