Etusivu > Uutiset > 2016 > 07 > Tiistaina SuomiAreenalla riittää tohinaa

Tiistaina SuomiAreenalla riittää tohinaa

(12.07.2016 07:30 Saija Laaksovirta / päivitetty 12.07.2016 07:30)

Maauimalassa vietetään tiistaina letkeitä Pool Partyja kello 16 alkaen ja samana päivänä Laiv@lavalla keskustellaan Leijonan luola -henkisesti bisnesideoiden rahoituksesta.

Porin maauimalan Pool Partyjen ohjelmassa on vesihaasteita, Rion olympialaisten ja paralympialaisten etkotunnelmia sekä kivaa menoa altaissa ja niiden reunoilla. Tapahtumassa voi testata vaikka omia hengenpelastustaitojaan! Puhumassa ovat hengenpelastuskouluttaja Anne Hiltunen ja uimari Matti Mattsson. Tilaisuuden juontaa toimittaja, dj Uuge Kojola.

Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 12.7. kello 16.15–17.30 Gallen-Kallelankadun Laiv@lavalla keskustelutilaisuuden "Teollisuus Pitch: Kuka saa bisnesenkelit innostumaan ideastaan?" Puhumassa on neljä bisnesenkeliä ympäri Suomea. Satakunnan osalta FiBAN Satakunnan bisnesenkeli Kari Ollila antaa asiantuntemuksena Leijonan luola -henkiseen tilaisuuteen.

Eetunaukion lavalla pääsee seuraamaan OAJ:n ja Porin kaupungin sivistystoimen järjestämää keskustelua "Kaiken takana on opettaja" kello 15.15.–16.30. Tilaisuudessa mukana ovat toimittaja, kansalaisaktivisti, Maryan Abdulkarim, Yrityskylän toiminnanjohtaja Tomi Alakoski, opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen (kokoomus), OAJ:n neuvottelujohtaja Petri Lindroos sekä muusikko Maija Vilkkumaa.

Päivään mahtuu myös paljon vauhdikasta liikuntaa ja pelailua, kun Ilmarinen & MTV Total Tennisturnaus kisataan Isomäessä kello 13–16. Vauhdikkaan tennistapahtuman otteluihin osallistuu noin 20 kutsuvieraan joukko, johon kuuluu yritysjohdon edustajia, urheilutähtiä sekä kaikille tuttuja TV-julkkiksia. Keskustelemassa ennen tennisturnausta nähdään muun muassa kansanedustaja Hjallis Harkimo.

Laji vaihtuu myöhemmin pesäpalloon, kun Superpesiksen hyväntekeväisyysottelu järjestetään Metsämiehenkadun Pesäpallostadionilla kello 16.45–20.30. Tilaisuuteen mahtuu myös kiinnostavaa keskustelua. Naisten Superpesiksen hyväntekeväisyysottelu: Porin Pesäkarhut - Rauman Lukko alkaa kello 18. Vapaa pääsy.

Katso koko SuomiAreena-ohjelma ja viimeisimmät aikataulumuutokset: suomiareena.fi

kuva Kuva: Antti Partanen/SuomiAreena Photodeck


Hakusana