Etusivu > Uutiset > 2016 > 08 > Kuvakilpailu käynnissä: Bongaa Porin upein puu

Kuvakilpailu käynnissä: Bongaa Porin upein puu

(08.08.2016 14:48 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.08.2016 16:04)

Valtakunnallisen Vihervuoden kunniaksi kaupunkilaisia kannustetaan bongaamaan Porin upeimpia puita ja osallistumaan kuvakilpailuun.

Idea kilpailuun syntyi, kun kaupunkisuunnittelun "viherpoliisit" alkoivat pohtia kaupungin puiden upeutta.

- Porista löytyy kauniita erilaisia puita. Haluamme kannustaa kaupunkilaisia havainnoimaan ja kiinnittämään huomiota viherympäristöön, kertoo suunnitteluhortonomi Katja Pesonen.

Oletko huomannut Kirjurinluodon viuhkapuutarhassa Hanhiluodon puolella olevan tammen istutusten keskellä? Entä rautatieaseman lähistöllä olevan valtavan vaahteran? Vai onko mielessäsi jokin aivan erityinen puu, josta ei monikaan tiedä?

Puun sijaintitiedot ja kuva puusta tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen porilaine(at)satakunnankansa.fi otsikolla "Porin upein puu". Kilpailuun ilmoitettavan puun tulee sijaita paikalla, jonne kenellä tahansa on pääsy tai jos puu sijaitsee esimerkiksi yksityispihassa, sen tulee näkyä yleiselle paikalle.

Muista liittää mukaan myös nimesi ja yhteystietosi, sillä ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan palkintopaketti, johon kuuluu Porilaine-kassi, leffaliput sekä puun taimi.

Arvontaan pääsee mukaan vinkkaamalla Porin upeimpia puita myös Instagramissa liittämällä mukaan tunnisteen #porinupeinpuu.

Vinkkausaika päättyy 25. elokuuta. Tämän jälkeen käynnistyy yleisöäänestys, jossa selvitetään, mikä on Porin upein puu.

Kilpailun järjestävät Porin kaupunki ja Porilaine-lehti. Kisalla juhlistetaan valtakunnallista Vihervuotta.

kuva Kuva: Saija Laaksovirta/Porin kaupunki


Hakusana