Etusivu > Uutiset > 2016 > 08 > Nuori Pori harrastaa -tapahtuma täyttää Kirjurinluodon harrastustoiminnalla

Nuori Pori harrastaa -tapahtuma täyttää Kirjurinluodon harrastustoiminnalla

(09.08.2016 09:38 Saija Laaksovirta / päivitetty 11.08.2016 09:21)

Lapsille ja nuorille suunnattu harrastustapahtuma järjestetään viidettä kertaa lauantaina 13.8.2016 kello 15–18 Porin Kirjurinluodossa.

Tapahtumassa on useita toimintapisteitä, joissa kuka tahansa osallistuja pääsee ilmaiseksi kokeilemaan erilaisia harrastuksia, kuten jousiammuntaa tai vaikka painia. Myös radiotoimintaan ja vapaapalokuntaan voi tutustua paikan päällä. Musiikinystäville taas esitellään muun muassa kuorolaulua. Lajeja ja harrastusyhteisöjä löytyykin tapahtumassa laidasta laitaan.

Myös #poriuudistuu jalkautuu tapahtumaan keräämään nuorilta ideoita kaupungin harrastusmahdollisuuksien kehittämiseen.

Osaaksää?-kilpailu on mukana tapahtumapäivässä. Kisassa 13–20-vuotiaat nuoret pääsevät tiimeissä testaamaan taitojaan yllätyslajeissa. Voittajille on tiedossa mahtavia palkintoja. Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen nuoripori(at)pori.fi. Lähetä sähköpostitse 3-5 hengen joukkueen henkilöiden nimet ja syntymäajat, sekä yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköposti.

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma siirtyy kello 18–23 Puuvillan kauppakeskukseen, jossa järjestetään tapahtuman päihteettömät jatkot yli 13-vuotiaille nuorille. Jatkoille pääsyliput maksavat 3€, mutta vapaalippuja on mahdollista saada Nuori Pori Harrastaa -päivätapahtumasta. Info-tiskiltä saa lisätietoa.

Tapahtuman järjestää Porin kaupungin vapaa-aikavirasto yhdessä noin 50 harrastustoimintaa järjestävän tahon kanssa. Tapahtumalla halutaan tukea porilaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja aktiivista vapaa-aikaa, sekä paikallisia yhdistyksiä.

kuva Kuva: Heidi Maria Ulvinen


Hakusana