Etusivu > Uutiset > 2016 > 08 > Porin kesäyliopiston syksy tarjoaa kymmeniä koulutuksia ja kursseja

Porin kesäyliopiston syksy tarjoaa kymmeniä koulutuksia ja kursseja

(31.08.2016 13:23 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 01.09.2016 08:53)

Syyskuun myötä alkavat Porin kesäyliopiston kurssit ja koulutukset. Tarjontaan pääsee tutustumaan kesäyliopiston netissä osoitteessa porinkesayliopisto.fi.

Alkavana syksynä valikoimassa on yli kaksikymmentä ammatillista täydennyskoulutusta ja kymmenkunta avoimen yliopiston kurssia ja kokonaisuutta. Juuri näiden koulutusten ja opintojen tuottaminen onkin kesäyliopiston pääasiallinen tehtävä. Tarjonta kattaa useat eri ammattiryhmät niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Porin kesäyliopistossa tuotetaan lisäksi räätälöityjä tilauskoulutuksia asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Yleisöluennot ovat myös aina kuuluneet ohjelmaan. Tänä syksynä järjestetään mm. Satakunnan Museon ja Rosenlew-museon kanssa yhteistyössä Satakunnan historiaa eri kanteilta – Uusia tutkimustuloksia -luentosarja. Se alkaa Rosenlew-museolla (Kuninkaanlahdenkatu 14, Pori) 26.9. klo 17.30.

Myös ikäihmisiä huomioidaan perinteisesti. Heille kohdennettu Torstai-Akatemia –luentosarja alkaa 1.9. klo 12-14.15 Senioriseminaarilla, jossa teemana on kipu ja sen hoito. Seminaari pidetään Opistotalon auditoriossa (Gallen-Kallelankatu 14, Pori). Torstai-Akatemiaa tuotetaan yhteistyössä Porin seurakuntayhtymän kanssa.

Porin kesäyliopiston toimintaa ylläpitää Porin kaupunki. Kesäyliopisto on kaupungin oma koulutusorganisaatio.

porinkesayliopisto.fi


Hakusana