Etusivu > Uutiset > 2016 > 08 > Porispere teki yleisöennätyksen

Porispere teki yleisöennätyksen

(08.08.2016 09:29 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.08.2016 09:29)

Aurinkoisessa Kirjurinluodossa juhli yhteensä yli 23 500 ihmistä.

Kuudetta kertaa järjestetty Porispere-festivaali teki tänä vuonna uuden yleisöennätyksen. Kirjurinluodon festivaalipuistossa juhli perjantaina 5 500, lauantaina 5 500 ja sunnuntaina 8 000 iloista ihmistä. Kun mukaan lasketaan Porispere-organisaation keskiviikkona järjestämä Kirvatsin Jytä -tapahtuma, peräti 23 500 ihmistä viihtyi tällä viikolla Lokkilavan ympäristössä.

Perjantain ehdoton kohokohta oli viimeistä kertaa Suomessa nähty kasarirockin ikoni Twisted Sister (USA).

Lauantaina koettiin upeita hetkiä suomalaisen popin ja rockin saralla: Ismo Alanko, Kaija Koo ja Klamydia saattoivat juhlijat yhteislauluun biisi toisensa jälkeen. Onnistunut ilta huipentui kotimaisen metallin lippulaivan Children Of Bodomin esiintymiseen.

Ennakkoon loppuunmyydyssä perhepäivässä koettiin sunnuntaina ikimuistoisia hetkiä Auroran, Stigin, Antti Tuiskun ja Cheekin tahtiin.

- Keskiviikon Jytästä käynnistynyt uskomattoman leppoisa ja hyvätunnelmainen fiilis kantoi koko viikonlopun, ja sunnuntaina oli tunteet pinnassa, kun paketoitiin tämä vuosi loppuunmyydylle yleisölle. Täytyy kyllä sanoa, että meillä on maailman parhaat asiakkaat, Jytään ja Porispereen tullaan selkeästi viihtymään hymy huulilla ja mieli avoinna, kiittää promoottori Harri Vilkuna.

kuva Kuva: Petri Anttila


Hakusana