Etusivu > Uutiset > 2016 > 08 > Silakkamarkkinat ja Noormarkun markkinat aloittavat syyskuun

Silakkamarkkinat ja Noormarkun markkinat aloittavat syyskuun

(29.08.2016 13:35 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 02.09.2016 15:05)

Perinteisiä Silakkamarkkinoita vietetään Etelärannassa 2.-4.9. Samaan aikaan Noormarkun yhtenäiskoulun ympäristössä järjestetään Noormarkun markkinat 3.-4.9.

kuva Kuva: Marianne Ståhl.

Etelärannan Silakkamarkkinat ovat avoinna perjantaina kello 10-19, lauantaina kello 8-18 ja sunnuntaina kello 10-17.

Markkinoilla on kalaruokien lisäksi myynnissä tuttuun tapaan muun muassa sieniä, marjoja, leipomotuotteita ja muita syksyn herkkuja. Silakkamarkkinat järjestää Rantarieha ry.

Noormarkun markkinoilla ohjelmaa koko perheelle

Noormarkun markkinoilla on perinteisen markkinahumun lisäksi muun muassa huutokauppa ja taidenäyttelyjä. Lapsille ohjelmaa on temppuradasta kasvomaalaukseen ja poniratsastukseen.

Markkinat ovat avoinna lauantaina kello 9-17 ja sunnuntaina kello 10-16. Noormarkun markkinat järjestää Noormarkun yrittäjät ry ja paikkana on Noormarkun yhtenäiskoulun kenttä (Museotie 12).

Noormarkun markkinoiden yhteydessä Noormarkku-toimikunta järjestää harrastustapahtuman lauantaina kello 10-15. Lisäksi markkinoilla voi tutustua alueen yhdistysten toimintaan. Paikalla on yli kymmenen yhdistystä. Yhdistysten tutustumisen yhteyteen järjestetään perheille herkkukorin arvonta. Noormarkku-toimikunnan pisteeltä voi hakea leimakortin, johon voi halutessaan kerätä kaikkien yhdistysten leimat esittelypisteiltä. Leimojen keräykseen osallistuvat lapset ja nuoret palkitaan pienellä yllätyksellä ja yhteystietonsa jättäneiden vanhempien kesken suoritetaan herkkukorin arvonta. Leimoja suositellaan kerättäväksi koko perheen voimin.

Silakkamarkkinoiden ja Noormarkun markkinoiden väliä kulkee tuttuun tapaan yleisölle tarkoitettu bussikuljetus.


Hakusana