Etusivu > Uutiset > 2016 > 08 > Tennishalli remontoitu uuteen uskoon

Tennishalli remontoitu uuteen uskoon

(23.08.2016 15:48 Saija Laaksovirta / päivitetty 24.08.2016 11:55)

Porin tennishalli vaihtoi omistajaa kesäkuun alussa ja siitä eteenpäin hallista on vastannut Porin Tennishalli Oy.

Porin kaupungin yritysasiamiehen, Porin Tennishalliyhdistys ry:n puheenjohtajanakin toimineen Lauri Kilkun mukaan kaupungin tavoitteet tennishallin osalta ovat täyttyneet.

– Tennishallille on saatu omistajat, jotka ovat sitoutuneet toimintaan ja edistämään sulkapallon sekä tenniksen harrastamista. Uudistunut halli tuo urheilukeskukseen taas yhden hienon kokonaisuuden lisää.

Porin Tennishalliyhdistys ry:n jäsenet Porin kaupunki, Porin Verkkopalloseura PVS ry ja Porin Pyrintö ry päättivät hallin myymisestä helmikuussa. Tennishallin myynyt Porin Tennishalliyhdistys ry on maksanut Porin kaupungilta saadun lainan kokonaisuudessaan takaisin.

Hallia uudistettu mittavasti

Tennishallin kaupan yhteydessä ostajalta edellytettiin hallin kunnostamista ja remontointia. Porin Tennishalli Oy:n omistajat Seppo Manner ja Jarmo Pohjaranta tarttuivat toimeen ja tennishalli remontoitiin mittavasti reilussa kuukaudessa.

Hallin kolmesta tenniskentästä kaksi on uusittu pinnoiltaan kokonaan. Samoin puku- ja pesuhuonetilat on kunnostettu. Kahvio sekä välinetilat ovat myös uudet. Aivan uusia kokonaisuuksia tennishallissa ovat urheiluhierojalle rakennetut tilat sekä hallin ylpeys, kuntosali.

– Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota viihtyvyyteen ja tilojen tasoon. Kokonaisilmettä on uudistettu ja kuntosali on aivan uusi alue käyttäjille, kertoo Pohjaranta.

Remontointi- ja korjaustyöt sujuivat aikataulussa ja ongelmitta. Sisätilojen remontointi on valmis, mutta julkisivu sekä vesikatto vaativat viimeistelyä ja hallin nimeä pohditaan vielä. Hallin tilat ovat kuitenkin käyttövalmiit.

Uudistettu tennishalli tuo urheilukeskukseen lisää hyvin järjestettyä liikunnallista toimintaa. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on vielä sulkapallokenttien uudistusta sekä mahdollisesti myös katsomotilan rakennuttamista.

Uudistuneen tennishallin avajaisia vietetään sunnuntaina 28.8. kello 13–17 monipuolisen ohjelman merkeissä. Avajaisissa on muun muassa mahdollisuus tutustua halliin, kisailla sekä seurata myös tenniksen näytösottelua, jossa mukana ovat muun muassa Leo Komarov ja Mikael Granlund.

kuva Kuva: Lentokuva Vallas Oy, Hannu Vallas


Hakusana