Etusivu > Uutiset > 2016 > 08 > Yyteri palvelee ympäri vuoden

Yyteri palvelee ympäri vuoden

(22.08.2016 09:28 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 22.08.2016 09:28 Saija Laaksovirta)

Vaikka kesäkelit alkavatkin olla ohitse, löytyy Yyteristä silti tekemistä ja puitteet mukavaan majoittumiseen myös syksymmällä. Palveluita on laidasta laitaan, sekä maksuttomia että maksullisia. Kartoitimme kesän kuulumisia muutamilta Yyterin alueen yrittäjiltä.

Yyterin alueelta löytyy kauempaakin matkaavalle muun muassa kylpylähotelli, uusi rantaravintola, lomakeskus kuin myös Yyteri Camping. Palvelut ovat pitkälti käytettävissä ympäri vuoden uutta Helmi-ravintolaa lukuun ottamatta, joka palvelee kesäajan. Rantaravintola Helmi on auki vielä elokuun loppuun asti ja sulkee sitten ovensa talven ajaksi. Ravintolan ovet aukenevat taas ensi kesänä kesäkuun alussa. Ravintola Helmi on tuonut mukanaan paljon uusia työntekijöitä ja raikkaita tuulia.

– Majoittujat ja rannalla kävijät ovat tykänneet Helmi-ravintolasta kovasti. Ravintola on saanut kehuja, sillä rannassa ei vielä ole kovasti palveluita. Kuumina kesäpäivinä Helmi olikin tupaten täynnä, kertoo Yyterin kylpylähotellin myynti-, hotelli- ja ravintolapäällikkö Minna Laine.

Yyterin kylpylähotellin kesä on mennyt mukavasti. Uudet asiakkaat ovat aina tervetulleita. Kylpylähotellin täyttöaste riippuu paljon ilmoista. Myös kävijäkunta on osin muuttunut, vakiintuneita ryhmiä jäänyt pois ja uusia yksittäisiä käyttäjiä tullut tilalle.

Kylpylähotelli on auki ympäri vuoden, joten syksymmälläkin kannattaa suunnata Yyteriin viihtymään. Kylpylähotellissa on luvassa esiintyjiä ja tapahtumia aina pikkujouluaikaan asti.

Leirintäalueella riittänyt väkeä ja vipinää

Suomi Campingin alainen Yyteri Resort & Camping on vetänyt väkeä puoleensa tänäkin kesänä. Suomi Camping on nyt toista kesää Yyterin tontilla. Leirintäalue sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Porin keskustasta, Yyterin hiekkarannan vieressä. Leirintäaluepäällikkö Salla Forsmanin fiilikset kesästä ovat erittäin hyvät.

– Olemme kunnostaneet aluetta ja mökkejä, rempanneet Ruutujärveä ja somistaneet sitä myös muutamilla aurinkotuoleilla. Saimme myös sup-laudat käyttöömme, joita asiakkaat voivat vuokrata.

Sesonkiaika osuu tietysti kesään, kun koululaiset ovat lomalla ja perheet matkustelevat. Mökkejä voi kuitenkin vuokrata alueelta ympäri vuoden. Syksyä kohden mentäessä Forsman suositteleekin tutustumaan Yyterin alueen luontoretkeilyyn ja talvella testaamaan avantouintia.

Lomakeskus Yyteri Beach uudisti verkkosivujaan

Heinäkuu oli lomakeskus Yyteri Beachin osalta ennätysmäinen kauniiden kelien puolesta. Mökkeilijöitä on riittänyt ja mökit olleet kovassa käytössä. Lomakeskuksesta löytyy noin 30 mökkiä, joista 20 on vuokrattavissa. Mökkejä on tarjolla neljää eri varustelutasoa.

– Olemme tänä kesänä uudistaneet verkkosivujamme ja nyt pystymme tarjoamaan palvelujamme myös verkossa aiempaa paremmin, kertoo palvelupäällikkö Ekku Lehtonen.

Lomakeskuksen mökit ovat käytettävissä kaikkina vuodenaikoina. Suurimmaksi osaksi mökkien yhteydessä on myös palju, jossa on mukava rentoutua vielä viileämpinäkin iltoina.

Lehtonen kannustaakin ottamaan Yyteristä ilon irti myös syksyllä ja talvella. Yyteri palvelee ympäri vuoden ja suurin osa aktiviteeteista onkin ilmaista. Kun lumi sataa maahan, pääsee Yyterissä nauttimaan pulkkailusta ja hiihtämisestäkin.

Tutustu Yyterin kattavaan palvelutarjontaan osoitteessa visityyteri.fi ja nauti Yyteristä ympäri vuoden!


kuva Kuva: Saija Laaksovirta/Porin kaupunki


Hakusana