Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > Kaupungin tapahtumakalenteri täynnä tekemistä

Kaupungin tapahtumakalenteri täynnä tekemistä

(14.09.2016 12:24 Saija Laaksovirta / päivitetty 14.09.2016 12:33)

Tapahtumakalenteri kerää kaupungin ja lähiseudun tapahtumat yhteen. Ohjelmaa löytyykin lähestulkoon jokaiselle päivälle. Tapahtumakalenteriin voi ehdottaa tapahtumia vapaasti.

Tapahtumat päivittyvät myös Porin Seudun Matkailu Oy MAISAn verkkosivuille.

Tapahtumaehdotuksen voi jättää niin yksittäinen henkilö, yritys, yhdistys tai muu taho. Tapahtumakalenteria hallinnoi Porin Seudun Matkailu Oy MAISA ja saapuneet tapahtumaehdotukset tarkistetaan päivittäin.

Matkailuneuvoja Veera Kaitusen mukaan tapahtumaehdotuksia tulee yleisesti ottaen joka päivä. Lähtökohtaisesti kaikki tapahtumat hyväksytään kalenteriin aina pihakirpputoreista kursseihin, konsertteihin ja suurempiinkin tapahtumiin.

Tapahtumaa voi ehdottaa pori.fi-sivujen tapahtumakalenterin kautta, kohdasta ”Ehdota uutta tapahtumaa”. Sivulle avautuvaan lomakkeeseen tulee täyttää tarkasti tapahtuman tiedot, kuten nimi, tapahtuma-aika ja paikka. Myös tapahtumakategorian voi valita.

– Linkki esimerkiksi tapahtuman Facebook- tai verkkosivuille on hyvä laittaa mukaan, sillä sieltä ihmiset löytävät kätevästi lisätietoa, vinkkaa Kaitunen.

Yksittäistä tapahtumaa on helpoin ehdottaa kalenteriin juuri lomakkeen kautta. MAISAsta voi tiedustella myös tunnuksia kalenterijärjestelmään, mikäli taho järjestää tapahtumia säännöllisesti. Tällöin tapahtumia pääsee lisäämään kalenteriin itsenäisesti.

Tapahtumakalenteriin pääsee täältä!

kuva Kuva: MArianne Ståhl


Hakusana