Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > Lomautukset muuttavat loka-joulukuun palveluaikoja Porissa

Lomautukset muuttavat loka-joulukuun palveluaikoja Porissa

(19.09.2016 10:01 Saija Laaksovirta / päivitetty 19.09.2016 10:01)

Syksy tuo muutoksia moniin Porin kaupungin palveluiden aukioloaikoihin. Syynä on tarve karsia kaupungin menoja 13 miljoonalla eurolla ja siitä johtuvat henkilöstön lomautukset, joiden taloudellisten vaikutusten arvioidaan olevan noin 4,7 miljoonaa euroa.

Lomautukset on keskitetty loka-joulukuuhun, mikä merkitsee tuolla ajanjaksolla muutoksia useisiin kaupungin palveluihin ja niiden aukioloaikoihin. Kokonaan kaupunki ja sen palvelutuotanto ei kuitenkaan pysähdy ja esimerkiksi välttämättömät peruspalvelut ovat koko ajan toiminnassa.

Ajanvarauksella toimivien palveluiden tapaamiset pyritään hoitamaan sovitun mukaisesti. Eri puolilla kaupunkia sijaitsevien, toisiaan vastaavien palvelupisteiden sulut toteutetaan mahdollisuuksien mukaan portaittain, jolloin haluttu palvelu voi löytyä eri palvelupisteestä, jossa on tottunut asioimaan.

Työssä kulloinkin olevat viranhaltijat tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Myös esimerkiksi kaupungin puhelinvaihde, perusturvan palveluneuvonta ja Porina palvelevat koko ajan.

Kaupungin verkkosivuille on avattu palveluiden muutokset -osio, johon on koottu lomautusten vaikutukset. Asiointipaikat ja käyntiajat on hyvä tarkistaa muutosten varalta etukäteen.


Hakusana