Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > Porin lastenkulttuurikeskuksen ensimmäinen BabyDay-tapahtuma yhdistää teatterin ja saunomisen riemua

Porin lastenkulttuurikeskuksen ensimmäinen BabyDay-tapahtuma yhdistää teatterin ja saunomisen riemua

(20.09.2016 08:48 Saija Laaksovirta / päivitetty 20.09.2016 16:30)

Porin lastenkulttuurikeskus järjestää ensimmäisen BabyDay-tapahtuman Porissa tiistaina 27.9.2016.

BabyDay on jatkoa Porin lastenkulttuurikeskuksen aiemmin järjestämälle Vauvakulttuuriviikolle. Ohjelma on nyt keskitetty yhdelle päivälle, jolloin nähdään Loiske Ensemblen vauvateatteriesitys BabySauna. Esitys on valittu vuoden 2015 valtakunnalliseksi pikku-ITU-esitysideaksi.

BabySauna
27.09.2016 kello 14 ja 17
Rakastajat-teatteri, Studio Hilkka, Valtakatu 22, Pori
Liput 12€ / vauva + aikuinen, 7€ / muut.
Rakastajien Lippulinja, p. 02 633 0125

BabySauna on suunnattu 0–1-vuotiaille perheineen, mutta esitys soveltuu kaiken ikäisille ja kielisille. Esitys tarjoaa taide-elämyksen ja erilaisia aistikokemuksia vauvaikäisille katsojille. Esitys johdattelee katsojat suomalaisen saunakulttuurin äärelle. Esityksessä aistitaan rauhallista saunomisen tunnelmaa veden äänien, kiuaskivien rytmittämän tanssin sekä värikkäiden pesuämpäreiden seassa. BabySaunassa nähdään myös tuttuja peseytymisen eleitä sekä vedessä leikkimisen iloja. Esityksen jälkeen yleisö pääsee kokeilemaan esityksessä koettuja ja nähtyjä elementtejä. Esityksen järjestävät yhteistyössä Loiske Ensamble, Rakastajat-teatteri ja Porin lastenkulttuurikeskus.

BabyDay-tapahtumaa on järjestetty alun perin Belfastissa Pohjois-Irlannissa, minne Porin lastenkulttuurikeskuksella on ollut aiemmin yhteistyötä. BabyDay-päivä huomioidaan myös Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -työpajoissa.


Hakusana