Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > Porin päivänä kuullaan parempia uutisia

Porin päivänä kuullaan parempia uutisia

(22.09.2016 11:34 Saija Laaksovirta / päivitetty 22.09.2016 11:34)

Porin päivän paremmat uutiset tuovat hyviä uutisia kaikille porilaisille perjantaina 23.09.2016. Uutiset on toteutettu keväällä 2016 tehdyn Mikä on Porissa parasta? -kyselyn pohjalta ja lähteinä on käytetty myös muissa medioissa uutisoituja tutkimuksia.

Uutiskatsaus nostaa esille porilaisten parhausajatusten ohella myös medialukutaidon näkökulmia. Faktaa ja fiktiota iloisesti sekoittava Porin päivän paremmat uutiset kysyykin: Onko uutisissa kaikki aina totta?

Onnellisuus on Porissa tutkitusti huippuluokkaa ja lisääntymässä edelleen. Porissa on myös ensimmäisenä Suomessa käytössä aivan uudenlainen valmennuskokeilu, missä kulttuurin ja urheilun parhaita yksilövalmennuskeinoja käytetään ryhmävalmennuksessa.

Porin päivän paremmat uutiset voi katsella ja kuunnella osoitteessa täältä.

Porin päivän paremmat uutiset tuottaa Porin lapaset -lastenkulttuuriverkost, joka on Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkoston ylläpitämä työryhmä, missä yhdistyvät osaaminen kunnan eri hallintokunnista, avoimelta sektorilta ja valtion toimijoilta.

Työryhmän tavoitteena on kehittää kulttuuritoimintaa tunnistamalla paikallisia vahvuuksia ja heikkouksia niin, että myös lapset ja nuoret saadaan aktiivisesti mukaan.


Hakusana