Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > Porin Teatterin peruskorjaus puolivälissä

Porin Teatterin peruskorjaus puolivälissä

(02.09.2016 16:00 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 02.09.2016 16:00)

Uusi Pieni näyttämö sosiaalitiloineen on valmistunut ajallaan.

Peruskorjauksen myötä syyskauden esitystoiminta uudella puolella ja Pienellä näyttämöllä käynnistyy kaikilta osin toimivissa puitteissa.

Peruskorjauksen kokonaisbudjetti on 13,5 miljoonaa euroa, josta valtion investointiavustus on noin 3 miljoonaa ja Porin kaupungin on 2,6 miljoonaa euroa. Hankkeen tilaaja on Porin Teatteritalo Oy.

Suunnittelutöistä on vastannut Arkkitehtitoimisto Küttner Ky, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, Akukon, Etteplan ja SWECO Industry Oy. Pääurakoitsija on Hartela Oy. Muut urakointiyritykset ovat 100 – Ilmastointi Oy, Schneider Electric Finland Oy, Insinööritoimisto Unto Rantanen Oy, Vehmasputki Oy, Insta Automation Oy ja Electro Waves Oy. Maalaus- ja restaurointimaalaustöiden valvonnasta vastaa Verstas 2. Teatterin työmaa-aikaisen dokumentoinnin tekee Konservointi L. Salli ja restaurointimaalaustyöt hoitaa Osk Rotunda.

Perjantaina 2. syyskuuta 2016 teatterilla järjestettiin harjannostajaiset, johon osallistuvat niin peruskorjauksen suunnittelijat, urakoitsijat kuin kaupunginjohtoakin.


Hakusana