Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > Pori Proms tuo teatteria ja musiikkia Promenadiin

Pori Proms tuo teatteria ja musiikkia Promenadiin

(08.09.2016 13:13 Saija Laaksovirta / päivitetty 08.09.2016 13:13)

Musiikki ja teatteri valtaavat Promenadikeskuksen aulan jälleen koko perheen Pori Proms -päivässä lauantaina 10.9. kello 12-15.

Ohjelmassa on teatteria, kamari- ja jazzmusiikkia, arvontaa sekä lasten kapellimestarikoulu ja puuhanurkka. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus kurkistaa konserttisalin kulisseihin ohjatuin kierroksin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Esiintymässä nähdään muun muassa Pori Sinfoniettan jousisextetti ja -kvintetti. Lapset saavat tutustua kapellimestarin työhön kapellimestarikoulun muodossa - miltä tuntuu johtaa pientä orkesteria? Harjoittelun ohessa voi myös viihtyä musiikkiaiheisen askartelunurkkauksen parissa.

Palmgren-konservatorio tuo tapahtumaan jazzia ja Lainsuojattomat esittävät kaksi teatteriesitystä.

Kello 13-14 yleisöllä on mahdollisuus päästä tutustumaan konserttisaliin, sen takatiloihin, lämpiöön sekä pyörähtää myös teatterilavalla.

Pori Promsin lopuksi tarjotaan maistiainen illan Ola, Topi & Tapsa -konsertista kello 15 alkavien kenraaliharjoitusten muodossa. Kenraaliharjoituksia voi seurata noin 20 minuuttia.

Kello 18 alkava konsertti juhlistaa suomi-iskelmän mestareita Olavi Virtaa, Toivo Kärkeä ja Tapio Rautavaaraa. Pori Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään Pori Big Band. Konsertin johtaa musiikin monitoimimies Marzi Nyman ja laulusolistina on Johanna Iivanainen. Lippujen hinnat iltakonserttiin löytyvät Pori Sinfoniettan sivuilta.

Pori Promsin järjestää Pori Sinfonietta yhdessä Palmgren-konservatorion ja Lainsuojattomat -festivaalin kanssa.

kuva Kuva: Marianne Ståhl


Hakusana