Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > Satasote hakee muutosjohtajaa

Satasote hakee muutosjohtajaa

(01.09.2016 08:49 Salla Rajala / päivitetty 01.09.2016 08:49)

Satasoten valmisteluun haetaan muutosjohtajaa. Muutosjohtajan halutaan aloittavan työt mahdollisimman pian, viimeistään lokakuun alussa.

Muutosjohtaja ohjaa ja koordinoi sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta Satakunnassa. Tehtävä on reilun kolmen vuoden mittainen ja kestää 31.12.2019 asti.

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä muutosjohtajan tehtäväalueeseen, käytännössä osoitettua johtamistaitoa sekä kunnan virkamieheltä vaadittavaa kotimaisten kielten taitoa. Valittavalla tulee olla sosiaali- ja terveydenhuollon ja kuntahallinnon johtamiskokemusta sekä kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta rakennemuutosten johtamisesta. Valmius tulokselliseen yhteistyöhön uudistuksen yhteistyökumppaneiden, erityisesti kuntien ja kuntayhtymien, kanssa on välttämätön.

Satasoten päämääränä on maakunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen järjestäjän sekä sote-palvelutuottajan perustaminen Satakuntaan viimeistään 1.1.2019 alkaen. Se sulauttaa 18 kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon yhteen ja tuottaa palvelut 223 000 asukkaalle. Työntekijöiksi Satasoteen siirtyy noin 10 000 ammattilaista. Toiminnan alkaessa budjetti on noin miljardi euroa.

Satasoten valmistelu toteutetaan pääosin työryhmätyöskentelyn kautta. Valmistelua johtaa ohjausryhmä, jonka alle on asetettu johtoryhmä, palvelurakennetyöryhmä ja toistaiseksi 18 valmistelevaa työryhmää. Valmistelun alustana toimii Porin kaupunki, joka on myös muutosjohtajan työnantaja.

HakuilmoitusHakusana