Etusivu > Uutiset > 2016 > 09 > TiedeAreena täyttää yliopistokeskuksen

TiedeAreena täyttää yliopistokeskuksen

(14.09.2016 10:33 Saija Laaksovirta / päivitetty 14.09.2016 10:33)

Porin yliopistokeskuksen tutkijoita ja tutkimusta tutuksi tekevä TiedeAreena-tapahtuma järjestetään 23.9. kello 10 alkaen yliopistokeskuksen tiloissa.

TiedeAreenan ohjelmistossa on joka vuosi jotain vanhaa ja jotain uutta, mutta ohjelmaa pyritään järjestämään monipuolisesti eri kohderyhmille.

Ohjelmassa on tutkimusseminaareja, yleisöluentoja sekä lasten omaan yliopistoon tutustumista.

Tapahtuman yhteydessä toteutetaan ajankohtaisia tutkimusaiheita esittelevä tutkimusseminaari, jonka kaikki 24 esitystä ovat suurelle yleisölle avoimia. Teemoja ovat digitaalinen yhteiskunta, pelillisyys, sosiaalinen eheys, sosiaalinen media, ihminen ja ympäristö sekä digitalisaatio organisaatioiden välisissä verkostoissa.

Aalto-yliopiston Elävä Pori –hanke kutsuu TiedeAreenan aikana tutustumaan Toimistoon (Isolinnankatu 7). Aamupäivällä klo 10.30-11.30 tarjolla FT Kimmo Ahosen yleisöluento Donald Trump ja USA:n presidentinvaalien historia.Kulttuurihistorian emeritusprofessori Kari Immosen pitää kiinnostavan keynote-luennon Miksi yliopisto? klo 13.00-14.00. Iltapäivällä on lasten vuoro, kun maisemantutkija Laura Puromies pitää lasten yliopistoluennon saunan kokemuksellisuudesta ja menneisyydestä (ennakkoilmoittautuminen).

Kaikki osatapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Osatapahtumat järjestetään Porin yliopistokeskuksen tiloissa (Pohjoisranta 11 A), ellei toisin mainita.

TiedeAreena on osa Porin Päivän ohjelmistoa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu ajoissa mukaan tilaisuuksiin täältä.


Hakusana