Etusivu > Uutiset > 2016 > 10 > Porin matkailulle kaksi kärkikohdetta ja uusi toimitusjohtaja

Porin matkailulle kaksi kärkikohdetta ja uusi toimitusjohtaja

(05.10.2016 12:53 Salla Rajala / päivitetty 05.10.2016 12:53)

Kaupungin matkailun kirkkaimpiin kärkikohteisiin, Yyteriin ja Kirjurinluotoon, tullaan jatkossa satsaamaan entistä vahvemmin. Porin Seudun Matkailu Oy Maisassa on katsottu, että nämä kohteet ovat niin Poriin suuntautuvan matkailun kiistattomia helmiä, kuin myös porilaisille itselleen tärkeitä virkistyspaikkoja. Yyterissä ja Kirjurinluodossa on huomattava määrä hyödyntämätöntä potentiaalia, jota tullaan jatkossa vahvistamaan kohdejohtamisen avulla.

Kohdejohtamisella tähdätään organisoituun tapaan hallita, brändätä ja markkinoida valittuja kohteita, jotta pystytään saavuttamaan kilpailuetua muihin matkailukohteisiin nähden. Kärkikohteiden valinta on suoraa jatkumoa sille, että Porin Seudun Matkailu Oy Maisa siirtyi sataprosenttisesti Porin kaupungin omistukseen maaliskuussa 2016.

Matkailuyhtiön johtaminen edellyttää kokopäiväisen toimitusjohtajan palkkaamista. Siksi toimitusjohtajan tehtävään on kutsuttu 9.1.2017 alkaen Porin kaupungin viestintäpäällikkö Anna Kyhä-Mantere. Koulutukseltaan Kyhä-Mantere on filosofian maisteri ja eMBA. Ennen siirtymistään Porin kaupungin tehtäviin 2011 hän työskenteli uutispäällikkönä Svenska Ylellä.


Hakusana