Etusivu > Uutiset > 2016 > 10 > Porkkapäivä tuo touhua ja tohinaa Pormestarinluotoon

Porkkapäivä tuo touhua ja tohinaa Pormestarinluotoon

(04.10.2016 10:47 Saija Laaksovirta / päivitetty 04.10.2016 10:47)

Pormestarinluodossa tapahtuu keskiviikkoiltana 5.10. kello 16-19. Usean toimijan yhteistyössä järjestämä Porkkapäivä tuo monipuolista ohjelmaa Kaarisillan yhtenäiskoululle ja sen piha-alueelle. Porkkapäivän ohjelmaan on sisällytetty tekemistä vauvasta vaariin.

kuva Kuva: Suvi Hallikainen

Nuoremmille osallistujille on luvassa muun muassa minuuttipelejä, sumopainia ja pinssien tekoa. Lämäyskisassa palkitaan kovimmat lämmääjät. Esityksiä ja musiikkia järjestää Kaarisillan yhtenäiskoulu oppilaiden esitysten sekä vanhojen koululaulujen yhteislaulun muodossa.

Liikuntaakaan ei ole unohdettu. Porin seudun skeittaajat ry on paikalla esittelemässä lajia ja opettamassa temppuja kaikille innokkaille. Paikalla on ihasteltavana myös vanhoja mopoja ja pyöriä. Luvassa on lisäksi koirien agilitynäytös ja halutessaan lajia pääsee kokeilemaan myös oman koiran kanssa.

Tietoja ja taitoja voi kartuttaa nuorten pitämällä ePajalla, jossa on mahdollista saada apua älylaitteiden ja somen käyttöön.

Porkkapäivänä on mahdollisuus tulla fiilistelemään vanhaa koulurakennusta viimeistä kertaa ja luvassa on myös koulu in memoriam -valokuvauskilpailu. Tulevaisuuteen puolestaan katsotaan Lähde mukaan! -hankkeen Porkan tulevaisuusverstaalla. Tapahtumassa on tarjolla kahvia ja pullaa.

Porkkapäivän järjestävät yhteistyössä Kaarisillan yhtenäiskoulu ja vanhempainyhdistys, Pormestarinluodon asukastupa ja nuokkari, asukasyhdistys ja Kirjatupa, Porin kaupungin Etsivä nuorisotyö, Pormestarinluodon kiinteistöyhdistys, MLL:n Satakunnan piirin Porkkanapesä, Otsolan nuorisotyö Sänttis sekä Lähde mukaan! -hanke (Leader Karhuseutu ja Diak).

Mukana ohjelmaa toteuttamassa ovat myös muun muassa Porin seudun isovanhemmat ry, Porin Skeittaajat ry, West coast agility team ry, Papattajat ry, Puuvillan Citymarket.

Porkkapäivän esite 2016 (pdf, 1.14 Mt)


Hakusana