Etusivu > Uutiset > 2016 > 10 > Prizztech Oy uudisti ajanvarauskäytäntöjään

Prizztech Oy uudisti ajanvarauskäytäntöjään

(19.10.2016 09:31 Saija Laaksovirta / päivitetty 19.10.2016 09:31)

Aloittavan yrittäjän neuvonnassa on nyt käytössä entistä vaivattomampi ajanvarauskäytäntö.

- Yritysneuvojamme auttavat entiseen tapaan mm. yrityksen perustamiseen liittyvien suunnitelmien ja laskelmien tekemisessä sekä rahoitus- ja viranomaisasioissa. TE-toimiston starttirahaneuvoja auttaa starttiraha- ja yrittäjyyskoulutusasioissa, Verohallinnon veroneuvoja verotus- ja rekisteröintiasioissa. Nyt olemme siirtäneet ajanvarauksen verkkoon osoitteeseen prizz.fi/ajanvaraus. Näin asiakas voi varata ajan hänelle sopivana ajankohtana, eikä hän ole enää sidottu puhelinvarauksen aikatauluihin. Ilahduttavan hyvin asiakkaat ovat löytäneet uuden palvelumuodon, kertoo palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi.

- Tänä vuonna kauttamme on perustettu 212 yritystä. Viime vuoden vastaavaan aikaan luku oli 204. Kansallisessa vertailussa olemme harvoja alueita, joissa suunta on ollut positiivinen, Niemi jatkaa.

Prizztech Oy:n Yhteispalvelupiste Enter tarjoaa sekä uuden yrityksen perustamisvaiheessa että ostovaiheessa maksutonta henkilökohtaista neuvonta-apua Eurajoen, Harjavallan, Kokemäen, Merikarvian, Pomarkun, Porin ja Ulvilan alueen asukkaille. Starttiraha-, rekisteröinti-, ja veroneuvontaa sekä yrittäjäkoulutusta tarjotaan myös muiden kuntien asukkaille.

Sinustako yrittäjä?

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteleko oman yrityksen perustamista? Prizztech Oy tarjoaa Minustako yrittäjä -infoja kaikille kiinnostuneille. Infoissa saa tietoa siitä, mitä pitää ottaa huomioon yritystä perustaessa. Samalla kerrotaan myös maksuttomista neuvontapalveluista, starttirahasta ja verotuksesta. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin tulee ilmoittautua ennakkoon osoitteessa prizz.fi/yrittajainfot.

Yrittäjäinfot Porissa:

ti 25.10. klo 14–15.30 | Pori (Prizztech Oy, Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs)
ti 8.11. klo 14–15.30 | Pori (Prizztech Oy, Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs)
ti 22.11. klo 14–15.30 | Pori (Prizztech Oy, Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs)


Hakusana