Etusivu > Uutiset > 2016 > 10 > Seikkailupuisto Huikee avautuu Yyteriin toukokuussa 2017

Seikkailupuisto Huikee avautuu Yyteriin toukokuussa 2017

(25.10.2016 08:45 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 25.10.2016 08:48)

Yyteriin avataan keväällä 2017 ekologinen seikkailupuisto joka koostuu puihin rakennettavasta köysiradasta ja sitä tukevista aktiviteettielementeistä. Radan rakentaminen käynnistyi lokakuussa.

Rata rakennetaan Yyteri Beach Lomakeskuksen yhteyteen Hiekkarannantie 189, 28800 Pori. Puisto toimii nimellä Seikkailupuisto Huikee ja toiminnan takana on Yyteri Active Oy, joka on uusi Porilainen perheyritys.

kuva

Seikkailupuiston konsepti

Seikkailupuistolla tarkoitetaan ratoja, jotka on rakennettu eri korkeuksiin kasvaviin luonnonpuihin. Radoilla edetään erilaisia tehtäviä pitkin turvavaijeriin kiinnitettynä. Radat ovat eri vaikeusasteisia ja haastavat seikkailijoiden tasapainoa, voimaa sekä rohkeutta. Seikkailupuisto antaa aivan uudenlaisen perspektiivin nauttia alueen ainutlaatuisesta luonnosta.

Ympäristövastuullisuus on Yyterissä tärkeä käsite ja se onkin ollut alusta asti tärkeä aspekti puistoa suunnitellessa. Seikkailupuisto on ekologinen ja ympäristöystävällinen huvipuistomuoto.

Yyteri Beach lomakeskuksen alueella on jo olemassa oleva infrastruktuuri kuten huoltorakennuksia sekä ravintolarakennus joita hyödynnetään seikkailupuistotoiminnassa. Alue on poikkeuksellinen luontokohde ja hyvä kohde seikkailupuistotoiminnalle. Seikkailupuisto tukee erinomaisesti Yyterin toimintoja ja tarjoaa upean vaihtoehdon olemassa oleville aktiviteeteille.

Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.seikkailupuistohuikee.fi.

Seikkailupuistoa voi seurata jo nyt myös Facebookissa nimellä Seikkailupuisto Huikee. Instagramista seikkailupuisto löytyy nimellä seikkailupuistohuikee.Hakusana