Etusivu > Uutiset > 2016 > 10 > Tekninen palvelukeskus panostaa asiakaspalveluun ja huolehtii kunnossapidosta

Tekninen palvelukeskus panostaa asiakaspalveluun ja huolehtii kunnossapidosta

(13.10.2016 09:30 Saija Laaksovirta / päivitetty 13.10.2016 09:30)

Lakisääteisestä kunnossapidosta huolehditaan läpi syksyn. Kaupunkilaisten kannalta näkyvimpiä tekijöitä ovat teiden kunnossapito, auraus ja hiekoitus.

Teknisen palvelukeskuksen johtajan Jukka Kotiniemen mukaan teknisessä palvelukeskuksessa pyritään reagoimaan alkutalven tuomiin töihin nopeassa tahdissa, normaalin työajan puitteissa. Jokisilloilla on suoritettu jo ennakkoon liukkauden torjuntaa ja toimenpiteen on todettu edellisinä vuosina toimineen hyvin.

Venelaiturit sekä Taavi-silta siirretään talviteloille tavalliseen tapaan marraskuun loppupuolella.

– Jos pakkasta tulee kovin aikaisin, saattaa ongelmia tulla. Ilmiö on kuitenkin jokavuotinen, eivätkä lomautukset vaikuta siirtoaikatauluun, kertoo Kotiniemi.

Porina palvelee päivittäin


Palvelupiste Porina palvelee normaalisti arkena kello 9-15.15 vuoden loppuun asti. Porina on kuntalaisten apuna kaikissa tekniseen palvelukeskukseen liittyvissä asioissa. Myös Porin Linjojen myyntipiste on avoinna tuttuun tapaan.

Palvelut toimivat, mutta asioiden käsittelyssä voi esiintyä viivettä. Esimerkiksi rakennuslupien osalta Kotiniemi muistuttaa hakemaan liiteasiakirjat ajoissa. Asuntomessualueen rakennuslupa-asiat käsitellään normaalisti.

Maaseututoimen toimintaa ylläpidetään sopimuskuntien sopimusten mukaisesti. Mikäli kaupunkilainen tarvitsee maaseutupalvelujen osalta henkilökohtaista neuvontaa Porinan aukiolojen ulkopuolella, on hyvä ottaa etukäteen yhteyttä maaseutupalveluiden työntekijöihin.

Vinkkaa vikatilasta palautelomakkeen avulla

Ongelmasta tai vikatilasta liittyen esimerkiksi katujen kunnossapitoon, teiden valaistukseen tai muihin teknisen palvelukeskuksen tehtäviin voi ilmoittaa kaupungin verkkosivujen kautta palautelomakkeen tai palaute kartalla -toiminnon avulla.

– Porinan työntekijät siirtävät heille saapuneet palautteet vuorokauden aikana eteenpäin oikealle henkilölle, lupaa Kotiniemi.


Hakusana