Etusivu > Uutiset > 2016 > 10 > Ylös, ulos ja ulkoilemaan - vapaa-aikaa voi viettää syksyn aikana liikkuen

Ylös, ulos ja ulkoilemaan - vapaa-aikaa voi viettää syksyn aikana liikkuen

(18.10.2016 11:23 Saija Laaksovirta / päivitetty 19.10.2016 09:33)

Monimuotoiset lenkkipolut ympäri kaupunkia ovat liikkujille avoinna ympäri vuoden ja kaupungin toimipisteissäkin järjestetään monipuolista toimintaa.

Vaikka kaupungin palveluissa on loppuvuoden aikana muutoksia, ovat Porin ja Noormarkun urheilutalot, Karhuhalli, jäähallit, iso tekojäärata ja maauimala toiminnassa normaalisti. Valaistuja kenttiä ja kuntoratoja löytyy urheilukeskuksen ympäristöstä.

– Syksyiset säät kutsuvat ulkoilemaan ja siihen Porissa riittää monipuolisia mahdollisuuksia, toteaa vapaa-aikaviraston johtaja Kimmo Rinne.

Meri-Porin uimahalli on suljettuna 4.-24. lokakuuta ja keskustan uimahalli 7.-27. joulukuuta välisenä aikana. Uimaan pääsee siis koko syksyn ajan, vuorotellen uimahallien välillä.

Voimassa olevien vuosikorttien voimassaoloaikaa jatketaan kolmella viikolla 24.10. alkaen. Myös sarjarannekkeiden voimassaoloaikaa voidaan jatkaa, mikäli rannekkeen haltija ei ehdi käyttää uintikertoja kahden vuoden voimassaoloajan puitteissa.

Liikunnanohjauksen osalta syksyn ryhmiä yhdistellään ja vähennetään. Osa kuntosaliryhmistä muutetaan omatoimisiksi.

Nuorisotilat avoinna porrastetusti


Henkilökohtainen yksilötyö, nuorten kohtaamiset niin kasvotusten kuin verkossa jatkuvat läpi syksyn, joskin hieman supistetusti. Nuorisotilat ovat suljettuina 1.10.-31.12. välisenä aikana viikon per kuukausi, mutta aukioloaikoja on porrastettu ja tutustuminen Porin moniin nuorisotiloihin on nuorille mahdollista.

kuva Kuva: Kalle Aaltonen


Hakusana