Etusivu > Uutiset > 2016 > 11 > Keskitetyn ajanvarauksen palvelut saatetaan normaalitasolle

Keskitetyn ajanvarauksen palvelut saatetaan normaalitasolle

(11.11.2016 15:06 Salla Rajala / päivitetty 11.11.2016 15:06)

Kaupunginjohtaja on tarkentanut Porin kaupungin lomautusten rajauksia. Niiden ulkopuolelle rajataan Porin perusturvakeskuksen keskitetyssä ajanvarauksessa kokoaikaisesti työskenteleviä henkilöitä. Rajaus koskee yhteensä 26 työntekijää tai viranhaltijaa, joiden lomautus tai talkoovapaa alkaa 14. marraskuuta tai sen jälkeen.

Ajanvaraus on palvellut lomautusten aikana normaalisti maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Takaisinsoittomahdollisuus on kuitenkin ollut käytössä vain kello 13 asti.

Terveydenhuoltolain mukainen yhteydenoton saaminen terveyskeskukseen ja hoidon tarpeen arviointi ovat edellyttäneet perusturvan keskitetyn ajanvarauksen lomautusten uudelleen arviointia. Ajanvarauksen palveluaika on 14. marraskuuta 2016 alkaen maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15. Takaisinsoittoaika sulkeutuu puolta tuntia ennen ajanvarauksen päättymistä. Työpanosta ajanvarauksessa lisätään.

Asiasta on neuvoteltu Lounais-Suomen aluehallintoviraston kanssa torstaina 10. marraskuuta. Kaupunginjohtajan päätös saatetaan kaupunginhallituksen ja aluehallintoviraston tietoon.

Neuvottelussa aluehallintoviraston kanssa selvitettiin henkilöstövajetta koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa. Kaupunginjohtaja tulee antamaan täyttöluvan tarvittaviin terveydenhoitajien (3,5) työsuhteisiin 1.1.2017 alkaen. Valmistelu aloitetaan heti.


Hakusana