Etusivu > Uutiset > 2016 > 11 > #poriuudistuu: Kaupunkilaisten Pori-tarinoissa korostuivat kulttuuri ja merellisyys

#poriuudistuu: Kaupunkilaisten Pori-tarinoissa korostuivat kulttuuri ja merellisyys

(11.11.2016 16:13 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 11.11.2016 16:32)

Keräsimme nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa #poriuudistuu-haasteen merkeissä tarinoita ja ideoita kaupungin kehittämiseksi. Kertomuksissa korostuivat erityisesti Porin merellisyys, vahvuudet kulttuurikaupunkina sekä lapset ja nuoret.

kuva Merellisyys koettiin yhdeksi Porin vahvuuksista. Kuva: Kalle Aaltonen


Lisäksi kehittämisideoina esiin nousivat muun muassa julkisen liikenteen kehittäminen, keskustan elävöittäminen sekä yhteisöllisyyden ja kaupungin elinvoimaisuuden parantaminen.

Julkaisemme #poriuudistuu-sivulla lähiviikkoina juttuja saaduista ideoista ja haemme niihin vastauksia kaupungin organisaatiosta.

Kaikkien ideansa ja tarinansa lähettäneiden kesken arvottiin kaksi palvelupakettia:

•Palvelupaketti 1:

Porin Linjojen 10-kortti, Pori Sinfoniettan cd ja lahjakortti konserttiin kahdelle, kaksi uimahallilippua, pysäköintilupa keskustan alueelle kuukaudeksi, jalkahoito, rokoteneuvonta ja terveystarkastus

•Palvelupaketti 2:

Porin Linjojen 10-kortti, Satakunnan Museon vuosikortti, kaksi vapaalippua Ässien otteluun, kaksi vapaalippua Kinokellariin, kolme uimahallilippua, hieronta jaravitsemusneuvonta


Arpaonni suosi Risto Niemistä ja Kalle Niemeä. Porin kaupunki onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia ideansa ja tarinansa jakaneita.

#poriuudistuu-haasteessa kerättiin ideoita ja tarinoita kaupunkilaisilta tulevaisuuden Porin kehittämiseen. Haaste päättyi loka-marraskuun vaihteessa. Marras-joulukuun aikana kaupunkilaisten ideoihin ja tarinoihin pyritään keräämään vastauksia kaupungin organisaatiosta.


Hakusana