Etusivu > Uutiset > 2016 > 11 > Prizztech Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu ensi keväänä

Prizztech Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu ensi keväänä

(22.11.2016 10:05 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 22.11.2016 10:05)

Prizztech Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Risto Liljeroos jää eläkkeelle ensi vuoden huhtikuun lopussa. Päätöksen taustalla vaikuttaa muun muassa käynnissä oleva maakuntauudistus.

Maakuntauudistus muuttaa alueen yrityspalveluiden kokonaisuutta merkittävästi vuoden 2019 alussa. Kansallisista yritysten kasvupalveluista on valmistunut lakiluonnos. Valmistelussa erotetaan maakuntien viranomaisroolit ja kasvupalveluiden järjestämisvastuu toisistaan. Järjestämisvastuulla olevissa palveluissa tuottajina voivat olla yksityiset ja julkiset yhtiöt sekä mahdollisesti myös kunnat. Kuntien ja kuntien omistamien yhtiöiden on vastattava tähän muutokseen omilla ratkaisuillaan, etteivät yritysten saamat palvelut heikkene nykytasostaan.

– On luonnollista, että tätä valmistelutyötä toteuttavat yhtiössä ne henkilöt, jotka aikanaan vastaavat myös palveluiden toteutuksesta, toteaa Liljeroos.

Prizztech Oy:n pitkä saneerausohjelma on loppusuoralla ja ensi vuonna yhtiössä uskotaan uusien rekrytointien käynnistymiseen. Myös tätä taustaa vasten ajankohta toimitusjohtajan vaihdolle on Liljeroosin mukaan sopiva.

Prizztech Oy:n hallitus päätti käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin, jonka yksityiskohdista päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa 19.12.2016.


Hakusana