Etusivu > Uutiset > 2017 > 01 > Porin matkailulle uusi startti

Porin matkailulle uusi startti

(16.01.2017 15:13 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 16.01.2017 15:14)

Porin seudun matkailu Oy Maisa on tästä eteenpäin Visit Pori Oy. Nimen vaihtaminen on lähtölaukaus ja uusi alku kaupungin matkailuyhtiölle.

- Nimi vaihtuu, koska muutokselle on olemassa selkeä tarve. Visit Pori on Porin kaupungin sataprosenttisesti omistama yhtiö, joten enää ei ole syytä painottaa seudullisuutta. Samasta syystä haluttiin myös täpäkkä startti uudenlaiselle toiminnalle, kertoo yhtiön tuore toimitusjohtaja Anna Kyhä-Mantere.

Nimen tulee olla selkeä ja yksinkertainen, sen tulee palvella sitä tarkoitusta, johon yrityksen toiminta perustuu. Sinänsä muutos tapahtuu ilman dramatiikkaa, koska markkinointiyhteyksissä Visit Pori –nimeä on jo käytetty.

Uusi alku tarkoittaa nimenmuutoksen ohella uutta strategiaa ja brändiä.

– On aika tuoda uutta draivia kaupungin matkailumarkkinointiin ja tapahtumahankintaan. Tätä varten tullaan kirkastamaan omaa ydinviestiä, selkeyttämään toimintoja ja luomaan tulevaisuuden tavoitteita. Luodaan strategiset linjat ja ajanmukainen, mielellään vähän aikaansakin edellä oleva brändi.

Maisa-nimi tulee katoamaan pikku hiljaa uuden brändin myötä. Yhteystiedot säilyvät toistaiseksi ennallaan, esimerkiksi @maisa.fi –loppuiset sähköpostiosoitteet toimivat normaalisti.


Hakusana