Etusivu > Uutiset > 2017 > 02 > Porin kaupunki on sitoutunut auttamaan kaikin keinoin Huntsmania

Porin kaupunki on sitoutunut auttamaan kaikin keinoin Huntsmania

(08.02.2017 13:38 Salla Rajala / päivitetty 08.02.2017 13:38)

Huntsman Corporationin pääjohtaja Peter Huntsman ja yhtiön johdon edustajat ovat kaksipäiväisellä vierailulla Porissa. Vierailun aikana Peter Huntsman tiimeineen on tavannut Huntsmanin henkilöstöä, pelastusviranomaisia sekä paikallisia ja alueellisia päättäjiä.

Henkilöstölle järjestetyssä tapaamisessa Peter Huntsman kiitti Huntsman Porin henkilöstöä heidän ponnistuksistaan. Hän korosti, että henkilöstö on yhtiölle kaikkein tärkein asia. – Vaikka palo oli hyvin valitettava asia, olemme kiitollisia, ettei kukaan loukkaantunut, sanoi Peter Huntsman.

Peter Huntsman kehotti työntekijöitä tekemään yhteistyötä sekä käyttämään kekseliäisyyttään ja luovuuttaan, jotta Porin huippuluokan tuotteita valmistava tehdas saadaan turvallisesti tuotantoon mahdollisimman nopealla aikataululla.

Peter Huntsman korosti tärkeänä prioriteettinaan myös sitoutumista paikalliseen yhteisöön. – Haluamme saada Porin tuotantolaitoksen mahdollisimman nopeasti takaisin tuotantoon ja tukemaan alueen taloutta, kertoi Huntsman.

Työntekijöille vakuutettiin, että yhtiö aikoo rakentaa tuotantolaitoksen uudelleen, eikä Huntsman tule turvautumaan henkilöstön lomautuksiin tässä tilanteessa, vaan heidän osaaminen ja tuki tarvitaan yhtiössä myös seuraavien kuukausien aikana.

– Olemme iloisia Peter Huntsmanin ja hänen tiiminsä vierailusta Porissa. Arvostamme saamme tietoa niistä haasteista, joita yhtiöllä on Porin tehtaan saattamisessa takaisin toimintaan. Porin kaupunki on sitoutunut auttamaan kaikin keinoin Huntsmania ja on myös meidän etumme, että tuotanto tehtaalla jatkuu mahdollisimman pian, sanoo kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Peter Huntsman tapasi henkilökohtaisesti myös pelastusviranomaisia ja kiitti heitä erinomaisesta työstä.

– Huntsmanin tiimi piti pelastushenkilöstöstämme erittäin hyvää huolta ja arvostamme suuresti Peter Huntsmanilta saamamme henkilökohtaista kiitosta, sanoo pelastuspäällikkö Jyri Leppäkoski Satakunnan pelastuslaitokselta


Hakusana