Etusivu > Uutiset > 2017 > 02 > Uusi Opettajien kulttuurikalenteri -verkkopalvelu aukeaa

Uusi Opettajien kulttuurikalenteri -verkkopalvelu aukeaa

(28.02.2017 12:37 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 28.02.2017 12:37)

Opettajille suunnattu käytännönläheinen työkalu Opettajien kulttuurikalenteri aukeaa Porin kaupungin verkkosivuille. Kalenterin on tarkoitus helpottaa opettajien arkea tarjoamalla valmiiksi kouluille suunnattua toimintaa ja tietoa. Kalenterin ovat toteuttaneet Porin lastenkulttuurikeskus, Porin tietohallinto ja Porin Sivistyskeskus. Kalenterin sisältöjä tuottavat porilaiset kulttuurialan toimijat.

Opettajien kulttuurikalenteri löytyy osoitteesta:
pori.fi/kulttuuri/kulttuuripolku.html.stx

Kalenteri koostuu kahdesta osiosta: tapahtumista ja tapahtumajärjestäjien esittelyistä, joissa molemmissa esitellään kouluille suunnattuja toimintoja. Tapahtumakalenteri täydentyy läpi vuoden.

Opettajien kulttuurikalenteri on osa Porin kulttuuripolkua eli Porin kulttuuriopetussuunnitelmaa ja se toimii käytännönläheisenä työkaluna kulttuuriopetussuunnitelman ja uusien opetussuunnitelmien toteuttamiseksi kouluissa. Kalenterin on tarkoitus helpottaa opettajien työtä tarjoamalla valmiiksi kouluille suunnattua ja räätälöityä tietoa ja toimintaa.

Opettajien kulttuurikalenteria edelsi kouluihin kahdesti vuodessa jaettu Kulttuurikoukku-julkaisu, joka ehti ilmestyä vuodesta 2004 asti kaikkiaan 24 kertaa.


Hakusana