Etusivu > Uutiset > 2017 > 02 > Valmet Automotive ja Pori toteuttavat rekrytointitapahtuman yhteistyössä

Valmet Automotive ja Pori toteuttavat rekrytointitapahtuman yhteistyössä

(23.02.2017 13:28 Salla Rajala / päivitetty 23.02.2017 13:28)

Valmet Automotive esittelee porilaisille työnhakijoille Uudenkaupungin autotehtaan tarjoamia työllistymismahdollisuuksia rekrytointitapahtumassa 28. helmikuuta. Kauppakeskus Puuvillassa järjestettävä tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Rekrytointitilaisuuden järjestäminen yhteistyössä Porin kaupungin kanssa on pilottihanke, josta saatuja kokemuksia pyritään hyödyntämään myös muiden kaupunkien kanssa.

- Rekrytointitilaisuuteen liittyvä yhteistyömme eri tahojen kanssa on ollut hyvin monipuolista. Porin kaupunki, kauppakeskus Puuvilla, Satakunnan TE-toimisto ja paikallismediat ovat aktiivisesti osallistuneet rekrytointitapahtuman suunnitteluun ja tukevat sen toteutusta. Odotuksemme tapahtuman suhteen ovat korkealla, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöasiantuntija Mari Pajunen.

Porista käy Valmet Automotiven autotehtaalla Uudessakaupungissa töissä tällä hetkellä noin 30 henkilöä.

- Porissa on asukkaita 85 000, ja matkaa Uuteenkaupunkiin vajaa 1,5 tuntia. Suuria rekrytointeja ajatellen Pori on Valmet Automotivelle yksi kiinnostavimmista alueista, Pajunen toteaa.

Porin kaupunki on valmis edistämään porilaisten työllistymistä autotehtaalle.

- Porin kaupunki on valmis tarvittaessa järjestämään bussikuljetuksia, kertoo Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Valmet Automotivella on parhaillaan käynnissä rekrytointikampanja, jolla haetaan 500 autonrakentajaa. Uuteenkaupunkiin rekrytoidaan tämän vuoden aikana yli 1000 uutta autonrakentajaa ja toimihenkilöä.

Valmet Automotiven rekrytointitapahtuma Kauppakeskus Puuvillassa on tiistaina 28.2. klo 12-15.


Hakusana