Etusivu > Uutiset > 2017 > 03 > Kaarisillan yhtenäiskoulu vihitään käyttöön

Kaarisillan yhtenäiskoulu vihitään käyttöön

(01.03.2017 09:24 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 01.03.2017 09:27)

Kaarisillan yhtenäiskoulun uusi koulurakennus vihitään virallisesti käyttöön perjantaina 3. maaliskuuta. Opetuskäytössä uusi koulu on ollut kevätlukukauden ajan.

Vihkimisen toimittaa kello 12.30 kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen yhdessä rehtori Johanna Siitarin ja koulun oppilaiden kanssa. Nauhan leikkaus tapahtuu koulun pihalla kello 12.30. Varsinainen juhlatilaisuus alkaa koulun salissa kello 13.

Porin kaupungin puheenvuorot juhlassa pitävät kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ja sivistysjohtaja Jari Leinonen. Valtiovallan tervehdyksen tuo Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen johtaja Harri Peltoniemi.

Osana juhlaa nähdään Tää on parasta just nyt! -näytelmä. Kaarisiltalaisten käsikirjoittama ja ohjaama esitys kertoo Kaarisillan yhtenäiskoulun tarinan 60-luvulta tähän päivään saakka. Mukana näytelmässä ovat yli sadan oppilaan lisäksi koulun entinen oppilas muotisuunnittelija Teemu Muurimäki ja koulun entinen opettaja Kristiina Salmi.

Koulun vanhempainyhdistys julistaa vihkiäistilaisuudessa Kaarisillan yhtenäiskoulun ensimmäisen alumnin. Tunnustuksen jakavat yhdistyksen hallituksen jäsenet Sari Nyberg-Tuominen ja Krista Leväjärvi.

Juhlapäivän järjestämisessä ovat mukana koulun kaikki yli 400 oppilasta ja koulun koko henkilökunta. Oppilaat ovat esimerkiksi leiponeet kotitaloustunneilla noin 1000 haarukkaleipäpikkuleipää, ja yhdeksäsluokkalaiset hoitavat kahvitarjoilun juhlassa. Myös vanhemmilla on tärkeä rooli päivän onnistumisessa: oppilaan isä Olavi Mahlamäki ystävineen huolehti liikenteen ohjauksesta juhlapaikalla.


Hakusana