Etusivu > Uutiset > 2017 > 03 > Lentolippujen myynti alkoi

Lentolippujen myynti alkoi

(08.03.2017 16:30 Salla Rajala / päivitetty 08.03.2017 16:30)

Porin kaupungin omistama matkailumarkkinointiyhtiö Visit Pori Oy on allekirjoittanut markkinointisopimuksen Nextjet Ab:n kanssa keskiviikkona 8.3.2017. Lentoliikenne Porin ja Helsingin sekä Porin ja Tukholman välillä alkaa maanantaina 24.4.2017.

Lentoliput ovat myynnissä nyt. Lippuja voi ostaa Nextjetin verkkosivujen kautta, tietyissä verkkokaupoissa sekä matkatoimistoista. Nextjetistä kerrotaan, että lentolippujen hinnat ovat alkaen 50-55 euroa.

- Tulemme aloittamaan markkinointiyhteistyön Nextjetin johdolla välittömästi. Kiinnostus lentoja kohtaan on ollut merkittävää jo etukäteen. Lennoista tulee tiedusteluja päivittäin, Visit Porin toimitusjohtaja Anna Kyhä-Mantere sanoo.

Arkipäivisin Helsinkiin lennetään kolme edestakaista vuoroa ja Tukholmaan kaksi. Lisäksi sunnuntaisin lennetään Porista molempiin kohteisiin yksi edestakainen vuoro. Aikataulut on suunniteltu siten, että vaihtoyhteydet Helsinki-Vantaalta ja Arlandasta ovat mahdollisimman sujuvia. Interline-sopimukset Finnairin ja SASin kanssa takaavat sen, että matkalaukut matkaavat lopulliseen kohteeseen yhdellä check-inillä.

- Lippujen hinnoittelu tapahtuu saatavuuden mukaan. Nyt iloitsemme siitä, että Nextjet on otettu niin hyvin vastaan Porissa. Yhteistyö VisitPorin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta, sanoo Nextjetin markkinointipäällikkö Henning Lindberg.


Hakusana