Etusivu > Uutiset > 2017 > 03 > Pori jatkaa yt-neuvotteluja – yksiköiden päälliköiden paikat täytetään

Pori jatkaa yt-neuvotteluja – yksiköiden päälliköiden paikat täytetään

(06.03.2017 15:02 Salla Rajala / päivitetty 06.03.2017 15:02)

Porin kaupunki jatkaa yhteistoimintaneuvotteluita. Neuvottelut liittyvät Porin kaupungin organisaatiouudistukseen, joka tulee voimaan kesäkuussa.

Uudistuksen myötä Pori täyttää päälliköiden paikkoja. Tehtävät täytetään ilmoittautumismenettelyllä. Poikkeuksena ovat henkilöstöpäällikön ja rakennusvalvontayksikön esimiehen tehtävät, jotka täytetään suoraan näiden virkojen oltua jo aikaisemmin haettavina.

Konsernihallinnon toimialalla täytettävinä ovat elinvoima-, hallinto-, ICT-, omistajaohjaus-, talous- sekä viestintäyksiköiden esimiesten tehtävät. Sivistystoimialalla täytettäviksi tulevat varhaiskasvatus-, opetus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuoriso- sekä yhteiset palvelut -yksiköiden esimiesten tehtävät. Tekniselle toimialalle täytettävinä ovat infra-, tila- ja yhteiset palvelut -yksiköiden esimiesten tehtävät. Ympäristö- ja lupapalvelut -toimialalla täytetään ympäristö- ja terveysvalvonta-, kaupunkimittaus-, eläinlääkintä-, suunnittelu- ja kehittämis- sekä yhteiset palvelut -yksiköiden esimiesten tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksina tehtävissä ovat ylempi korkeakoulututkinto, kokemus johtamistehtävistä, toimialan tuntemus sekä suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Ilmoittautumismenettelyyn voivat osallistua kaikki kaupungin palveluksessa 6.3.2017 virka- tai työsuhteessa olevat.

Yt-neuvotteluiden jatkamisesta sovittiin joulukuun puolivälissä päättyneissä aiemmissa kaupunkitason yt-neuvotteluissa. Lopullisesti menettelystä päätti Porin kaupunginhallitus kokouksessaan 6. maaliskuuta.

Yt-neuvotteluiden ulkopuolelle on rajattu Porin perusturvakeskuksen ja Satakunnan Pelastuslaitoksen henkilöstö. Myöskään liikelaitoksissa neuvotteluja ei käydä tässä vaiheessa.

Päälliköiden valinnat etenevät kaupunginhallituksen hyväksyttäviksi 7. huhtikuuta. Lopullisesti tehtävät täytetään 1.6.2017 alkaen.


Hakusana