Etusivu > Uutiset > 2017 > 03 > Porin työväenopisto täyttää sata vuotta – kirja historiasta julkaistu

Porin työväenopisto täyttää sata vuotta – kirja historiasta julkaistu

(24.03.2017 08:38 Marika Virtanen / päivitetty 24.03.2017 08:38)

Juhlavuottaan viettävän Porin työväenopiston, nykyisen Porin seudun kansalaisopiston historiasta on julkaistu yli 300-sivuinen teos "Satavuotias osaamisen ahjo". Opiston vaiheita kahden vuoden ajan tutkinut FM Outi Kivimäki on kirjoittanut teoksen.

– Opiston sadan vuoden matkalle mahtuu paljon oppimista, innostusta ja yhteisöllisyyttä, mutta myös ennakkoluuloja ja huoneisto-ongelmia. Oman leimansa toimintaan löivät kunkin aikakauden johtajat ja johtajattaret, jotka vastasivat myös suuresta osasta opetusta. Vuosien saatossa käytännölliset taidot, harrastusaineet ja ammatillinen täydennyskoulutus nousivat opistotyössä yleissivistävien opintojen rinnalle, kertoo Porin seudun kansalaisopiston suunnittelija Mari Korhonen.

"Satavuotias osaamisen ahjo" on myynnissä kansalaisopiston toimistossa 30 euron hintaan. Kirjaa myyvät myös Rosenlew-museo, Porin Sokos ja Info Porin Kirjakauppa.

Tietoa muista Porin seudun kansalaisopiston juhlavuoden tapahtumista opiston verkkosivuilla www.pori.fi/kansalaisopisto/opisto100vuotta.


Hakusana