Etusivu > Uutiset > 2017 > 03 > Visit Pori haluaa nuoret mukaan Kirjurinluodon kehittämiseen

Visit Pori haluaa nuoret mukaan Kirjurinluodon kehittämiseen

(10.03.2017 11:30 Salla Rajala / päivitetty 10.03.2017 11:30)

Noin 10-14 vuotiaita nuoria haetaan mukaan ideoimaan Kirjurinluodosta yhä monipuolisempaa ajanviettopaikkaa. Joten jos kuulut tähän ikäryhmään, koet kuuluvasi, tai tunnet tai tiedät tämän ikäisiä reippaita, idearikkaita nuoria, tässä tilaisuus päästä vaikuttamaan!

– Kirjurinluotohan on jo nykyisellään mahtava ajanviettopaikka lapsille, perheille ja ulkoilusta nauttiville. Nyt käännämme katseemme niihin vähän isompiin lapsiin, jotka edelleen kulkevat perheen mukana, mutta eivät ehkä innostu enää leikkipuistosta, niin hieno kuin tämä kyseinen onkin. Haluamme tietää, mitä he haluavat Kirjurinluodossa tehdä, Visit Porin toimitusjohtaja Anna Kyhä-Mantere kertoo idean taustoja.

Nyt on aika ideoida. Mitään päätöksiä toteutuksista ei ole tehty.

– Haluamme tietenkin kuulla sitä ikäryhmää, jolla on paras näkemys asiassa. Meidän tehtävämme on ottaa huomioon Kirjurinluodon ominaispiirteet ja niitä kunnioittaen tarjota nuorille erilaisia tulevaisuuskuvia, johon nuoret saavat vuorostaan keksiä sisällön.

Nuorille järjestetään Visit Pori Oy:n ja palvelumuotoilutoimisto Hellonin toimesta työpaja maanantaina 27.3. klo 15.00, johon voi ilmoittautua osoitteeseen marjukka.heino@visitpori.fi tai puhelimitse numeroon 044 701 7922. Ilmoittautua voi perjantaihin 17.3. asti. Paikkoja työpajaan on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole siis ripeä! Työpajaan osallistuneet saavat palkkioksi leffalipun.

Nuorten toiveiden lisäksi Visit Pori haluaa tietää, miten parantaa entisestään Kirjurinluotoa tapahtumapaikkana. Siksi palvelumuotoilua käytetään kevään aikana myös tapahtumajärjestämisen työkaluna. Tavoitteena on tehdä Kirjurinluodosta entistä houkuttelevampi sekä saada kokonaiskuva kaupungille siitä, miten yhteistyötä tapahtumajärjestäjien kanssa pitäisi kehittää, ja miten Poria ja Kirjurinluotoa voitaisiin kehittää tapahtumajärjestäjille entistäkin houkuttelevammaksi.


Hakusana