Etusivu > Uutiset > 2017 > 03 > Yhdessä hyvää - Porin kaupunki ja Moveit tarjoavat liikuntaa koko kaupungille

Yhdessä hyvää - Porin kaupunki ja Moveit tarjoavat liikuntaa koko kaupungille

(07.03.2017 13:25 Pia Blom / päivitetty 07.03.2017 15:00 Tiina.J Lehtonen)

Porin kaupunki ja Moveit tarjoavat kaikille porilaisille Moveit Mukanasi -liikuntapalvelun, josta jokainen kaupunkilainen voi katsoa ilmaiseksi yhden vapaavalintaisen liikuntatallenteen kerran joka kuukausi.

Liikunnalla on suora yhteys hyvinvointiin ja hyvän olon tunteeseen. Säännöllinen liikunta tuottaa hyvänolontunnetta ja positiivista energiaa. Keho ja mieli toimivat yhdessä. Liikkumisen ilo tuo arkeen energiaa, joka vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti ja auttaa jaksamaan kiireisimmänkin arjen keskellä.

– Moveit ja Porin kaupunki haluavat olla mukana porilaisten arjessa välittämällä hyvänolontunnetta. Yhdessä me uskomme, että liikunnan hyvää tekevällä voimalla on suora yhteys onnellisempaan arkeen. Ja me haluamme tehdä hyvää, yhdessä ryhmässä, sanoo Tuomas Nyman Moveit Mukanasi -liikuntapalvelusta.

Moveit Mukanasi -liikuntapalvelu on digitaalinen ryhmäliikuntatuntikirjasto, joka sisältää livenä kuvattuja ryhmäliikuntatunteja.

– Tätä lähemmäs ryhmäliikuntaa et pääse kuin paikan päällä. Palvelun avulla tuodaan jokaiselle yhdessä liikkumisen iloa arjen keskelle, missä ikinä oletkin - ajasta ja paikasta riippumatta, kertoo Nyman.

Yhteistyöllä Porin kaupunki ja Moveit haluavat siis yhdessä edesauttaa porilaisia liikkumaan ja näin auttamaan arjessa jaksamisessa. Yhdessä Porin kaupunki ja Moveit haluavat jakaa liikunnan tuoman ilon, sekä madaltaa kynnystä liikunnan aloittamiselle.

– On hienoa tehdä yhteistyötä porilaisten liikunnan lisäämiseksi. Palvelu on mielenkiintoinen, innovatiivinen ja uutta liikunnan tarjonnassa, kaupungin liikuntayksikön esimies Johanna Kuusisto sanoo.

– Haluamme jakaa hyvän olon kanssanne ja tarjoamme kaikille porilaisille joka kuukausi yhden digitaalisen liikuntakerran ilmaiseksi, jatkaa Nyman.

Osoitteessa http://pori.moveit.fi rekisteröidyt ilmaiseksi palveluun ja saat käyttöösi yhden vapaavalintaisen videotallenteen joka kuukausi. Palvelu on avattu käyttöön.

Tehdään yhdessä hyvää ja liikutaan ryhmässä kohti virkeämpää mieltä ja terveempää kehoa.

kuva

Hakusana