Etusivu > Uutiset > 2017 > 04 > Entinen Porin Talouskoulun opetuskiinteistö myynnissä

Entinen Porin Talouskoulun opetuskiinteistö myynnissä

(18.04.2017 07:48 Marika Virtanen / päivitetty 18.04.2017 07:48)

Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin entisen Porin Talouskoulun opetuskiinteistön, osoitteessa Puinnintie 2. Kohde sijaitsee Herralahden kaupunginosassa, noin kahden kilometrin päässä Porin keskustasta.

Kiinteistö on tarkoitus saada nopeasti kaupaksi, sillä tila on Porin kaupungin kiinteistöjärjestelyiden jälkeen tyhjillään. Uutta käyttöä tilalle ei ole kaupungin osalta suunnitteilla.

– Satakunnan ammattikorkeakoulun uudisrakennuksen valmistuttua kaupungilla jää opetustiloja jonkin verran ilman käyttötarkoitusta ja tätä tilaa ei ole enää opetustilaksi osoitettu, kuvailee kiinteistöasiamies Juha Luoma.

Kohteesta hyväksytään kokonaistaloudellisesti paras tarjous tai hylätään kaikki tarjoukset. Lopullisen myyntipäätöksen tarjousten perusteella tekee Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus.

Puinnintie_2_esite.pdf (pdf, 0.88 Mt)
Tarjoukset kohteesta tulee toimittaa 15.5.2017 kello 16.00 mennessä osoitteella Sakipa Oy Isännöinti/Teija Hokkanen, Yrjönkatu 15, 28100 Pori tai sähköpostilla teija.hokkanen@sakipa.fi.

Kiinteistö Oy Porin Ammattiopisto on kaupungin 100 % omistaman yhtiö. Se vuokraa omistamiaan rakennuksia Länsirannikon Koulutus Oy:n käyttöön.

kuva


Hakusana