Etusivu > Uutiset > 2017 > 04 > Porin päälliköt valittu

Porin päälliköt valittu

(07.04.2017 15:16 Salla Rajala / päivitetty 07.04.2017 15:16)

Porin kaupunginhallitus valitsi konsernihallinnon ICT-yksikön esimieheksi Heikki Haaparannan, omistajaohjausyksikön esimieheksi Jouni Lampisen, talousyksikön esimieheksi Tuomas Hatanpään ja viestintäyksikön esimieheksi Salla Rajalan. Sivistystoimimialan varhaiskasvatusyksikön esimies on Ritva Välimäki, opetusyksikön esimies Taneli Tiirikainen, kulttuuriyksikön esimies Jaana Simula, liikunta- ja nuorisoyksikön esimies Kimmo Rinne ja yhteiset palvelut -yksikön esimies Kaisa Harjunpää.

Teknisen toimialan Infrayksikön esimieheksi valittiin Markku Koppelomäki, tilayksikön esimieheksi Mikko Viitala ja yhteiset palvelut -yksikön esimieheksi Minna Ojala. Ympäristö- ja lupapalvelut -toimialan ympäristö- ja terveysvalvontayksikön esimies on Riikka Jokiainen, kaupunkimittausyksikön esimies Kalervo Salonen, suunnittelu- ja kehittämisyksikön esimies Seppo Salonen ja yhteiset palvelut -yksikön esimies Tiina Toivonen.

Täyttämättä toistaiseksi jäi eläinlääkintäyksikön esimiehen tehtävä, johon ei tullut yhtään ilmoittautunutta. Kaupunginhallitus päätti, että elinvoimayksikön esimiehen tehtävät hoitaa ennen sen vakituista täyttämistä konsernhallinnon toimialajohtaja Lauri Kilkku. Lisäksi se totesi, että hallintoyksikön esimiehen tehtävät ottaa vastuulleen Harjavallan hallintojohtajan paikalta Poriin tuleva Olli Luoma, joka toimii virkaa tekevänä, kunnes tehtävä täytetään vakituisesti.

Päätökset jokaisen esimiehen valinnasta tehtiin yksimielisesti kaupunginjohtajan ehdotuksen mukaisesti.

Päällikkö-nimekkeellä valitut yksiköiden esimiehet aloittavat toistaiseksi täytettävissä uusissa tehtävässään 1. kesäkuuta. Palkkauksista päättää kaupunginhallituksen henkilöstöjaosto.

Kaupunginhallitus päätti perjantaina 7. huhtikuuta pitämässään kokouksessa hyväksyä myös uuden organisaation mukaisten toimialojen toimintayksiköt. Lisäksi sen päätti esittää 24. huhtikuuta kokoontuvalle kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy Porin kaupungin hallintosäännön. Uusi organisaatio tulemaan voimaan 1.6.2017.


Hakusana