Etusivu > Uutiset > 2017 > 05 > Tiäksää Ohi O! -bileet tarjoavat jälleen nuorille päihteettömän vaihtoehdon aloittaa kesäloman

Tiäksää Ohi O! -bileet tarjoavat jälleen nuorille päihteettömän vaihtoehdon aloittaa kesäloman

(24.05.2017 09:00 Pia Blom / päivitetty 29.05.2017 08:07 Marika Virtanen)

Koulujen päättyessä nuoret kokoontuvat yhteen juhlimaan kesäloman alkua. Porin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyökumppaneineen järjestää koulujen päättymisen kunniaksi Tiäksää ohi o! -bileet lauantaina 3.6.2017 klo 18-23 keskustan nuorisotalolla (Isolinnankatu 12, Pori).

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille 13-17 -vuotiaille. Porilaiset 7. luokkalaiset pääsevät ilmaiseksi sisään näyttämällä Tiäksää-passiaan. Muille sisäänpääsymaksu on 2,50 euroa.

Nuoret ovat mukana tapahtuman suunnittelussa ja järjestelyissä. Luvassa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa, kilpailuja ja disco. Ohjelmassa mukana mm. suuren suosion saanut kolarisimulaattori. Lisäksi paikalla on ensihoito ja poliisi esittelemässä toimintaansa sekä paljon muuta mukavaa. Tänä vuonna tapahtumaan on tulossa esiintyjäksi Brädi. Brädin lämppärinä toimii paikallinen Tarkka-a. Tapahtumaan odotetaan satoja nuoria.

– Tiäksää Ohi o! -päätösbileet järjestetään nyt jo kolmannen kerran. Aiemmat bileet ovat menneet hyvin, eikä häiriöitä ole ollut. Myös viranomaisten tilastoissa Tiäksää Ohi O! on näkynyt positiivisesti rauhoittamalla menoa muualla kaupungissa, toteaa Kalle Salmi.

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa nuokka.fi/tiaksaaohio sekä Instagramissa: #tiäksääohio.

Lisätietoja:
Kalle Salmi, erityisnuorisotyöntekijä,
puh. 044 701 1419 tai kalle.salmi@pori.fi

kuva

Hakusana